Зарадвай с подарък преживяване

Подарък курс по средиземноморска кухня с Дарин Стойков

Зарадвай с подарък преживяване

Подарък курс по средиземноморска кухня с Дарин Стойков

Подарък курс по средиземноморска кухня с Дарин Стойков ще ви завладее неусетно с вкусове, а с наставленията на Дарин и приготвянето ястията ще ви се стори като детска игра.

Ако сте получили за подарък преживяване от Gift Tube Medium 100, не се колебайте и елате на този курс.

Курсът ще се поведе на 17 март 2021 г. от 18.30 до 21.30 ч.

Какво ще готвим?

Предястие от мариновани зеленчуци

Морските хора са известни с кратката обработка на всичко, което слагат на масата. Тези зеленчуци се приготвят общо взето сами, докато правите останалите неща за вечеря, а вкусът е невероятно свеж и отваря сетивата за всичко, което ще последва на масата за семейна вечеря.

Паеля

Родена като ястието на бедняците и приготвяна първо с остатъците от богаташката трапеза, това ястие си проправя път към тронните зали на крале и владетели заради невероятната смесица от вкусове, аромати и текстури. Приготвянето му не е проста работа, особено ако не разполагате с огън на открито и тънък стоманен тиган, но по време на курса ще успеем да го пригодим за съвременната кухня.

Малки сладки прасенца

Само три продукта, смесени в необичайна комбинация, това е ястието на португалските монахини, които търпеливо са чакали да дойде неделята и да хапнат нещо сладичко. Очарователна и свежа амалгама от портокал, жълтъци и захар. Начинът на приготвяне предизвиква със своята простота и поднася необичайна интерпретация, която със сигурност оставя гостите без дъх.

Услугата се предоставя от Yummy Cooking. Вижте още кулинарни изкушения.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 3 часа
Валидност: 12 месеца
целогодишно
София
Жени, Мъже, Двойки, Групи, 55
Преживявания, За мъж, За жена, Забавления в града, Уроци

Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

Подари ваучер за преживяване на стойност
от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

Тематичен ваучер
Как работи

Вземи ваучер за конкретно
преживяване - Как работи