Курс „Танц на женската сила“ - 10 посещения

Общ преглед

Да танцуваш свободно означава да живееш свободно… Готова ли си?


Курсът „Танц на женската сила“ е специално създаден за жени. Той отключва женската сила първо физически, а после емоционално и енергийно тялото се освобождава от напрежението, с което го затрупва ежедневието.

Какъв танц ще танцувам? Бели денс, ориенталски или арабски танци – всъщност препоръчваме да оставите настрани предварителните представи. За някои танцът изглежда като ориенталски, за други - като племенен или шамански, за трети - това е ритуалният танц на древните жрици. Думите не са достатъчни, затова и го наричаме танц на женската сила.

Курсът се провежда в читалище „Витоша“ всеки вторник от 11 часа.
Добре е да облечете удобни дрехи, но предпочитанията ви са водещи. Може да танцувате с цвички или боси – също няма ограничения.


Курсът е подходящ за начинаещи и по-напреднали в живота и килограмите… Ако в главата ви съществува пречка да изберете това преживяване, може би точно тя е причината да се включите в курса …


„Това, което ви предлагам е да танцуваме. отвъд ума … отвъд зададените параметри….въпреки страха… от силата си
приканвам ви да потанцуваме така, че срещайки се със силата на своето присъствие да го познаем и да му отворим ново място във нашето живеене, така, че радостта и здравето да са естествения път по който пребиваваме…“

Услугата се предоставя от Надежда Тодорова

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 1 час
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Жени, 55
Преживявания, Курсове, Забавления, Духовни, За жена, Забавления в града, Спорт и здраве, Уроци