Зарадвай с подарък преживяване

Лидерски умения за тийнейджъри– коучинг сесия с коне- ваучер за преживяване

Зарадвай с подарък преживяване

Лидерски умения за тийнейджъри– коучинг сесия с коне- ваучер за преживяване

Дайте на вашия тийнейджър възможност да разкрие своите природни таланти, да развие лидерски умения и увереност с помощта на конете! Направете оригинален подарък за тийнеджър!

Това преживяване е специално разработено за младежи от 10 до 17 години. По време коучинг сесията участниците общуват и играят с конете под напътствието на професионален коуч. Заниманието се извършва на открито в безопасна среда, сред природата и под наблюдението на възрастен и сертифициран в Horse Assisted Coaching тренер.

Важни детайли:

Коучинг сесията е групова и се провежда в дните вторник, сряда, събота, неделя. Провежда се на английски език.

В сесията не е включено яздене на конете

Не е необходим предишен опит с яздене или общуване с коне

Услугата се извършва на открито до град Банско, София и Пловдив.

Услугата се предоставя от Khrisallis Coaching Zone – сертифицирани коуч специалисти в Horse Assisted Coaching

Вижте още коучинг сесии с коне тук

Научете повече заHorse Assisted Coaching

Какво е Horse Assisted Coaching?

Конете са огледало на емоционалното състояние на човека. Нашите чувства, настроения и емоции са езикът, който конете владеят отлично. Те безпогрешно разпознават, когато сме тъжни, щастливи, уверени или напрегнати. Реакциите на конете в присъствието на човека разкриват съкровени неща – какво точно се случва в душата и ума на човека. Тази способност превръща конете в безценен помощник за лично себепознание и израстване. Ключова роля в процеса имат и професионалните коучове в сферата на Horse Assisted Coaching.

Конете не разбират вербалната комуникация и реагират единстевно на невербално напътствие, „съобщено“ им само чрез езика на тялото. Това е ключът към разбирането на терапията с коне. Когато не може да използваме думи, сме в ситуация да мислим как да въздействаме и влияем на околните с други средства. За да накараме конят да се подчини, ние трябва да спечелим неговото доверие и уважение с ясни действия. Също както бизнес лидерите, лидерите в обществото и във всяка група. Всяка загуба на концентрация и на последователност се усеща от коня – той ще загуби интерес и неговият водач ще се провали в задачата. Нещо подобно се случва и с лидерите и техните екипи или последователи.

Какво се случва по време на Horse Assisted Coaching?

Horse Assisted Coaching e занимание с коне, което се извършва изцяло на земята и за което не е необходим опит в язденето или общуването с това животно. Всеки може да стане част от това занимание, без значение от възраст и опит. Случващото се е уникален личен опит, а контактът с коня е ключът, с който стигаме до нашия „проблем“.

Преди същинската сесия заедно с коуча се дефинират целите на сесията. Участникът ще бъде оставен да общува с коня посредством няколко прости, но мощни действия. Конете дават ясна и честна обратна връзка за това кои сме ние и какво трябва да направим, за да осъществим промени в живота, работата, взаимоотношенията, семейството.

Ролята на професионалния коуч

Ролята на коуча е ключова – той оценява случващото се, предоставя упражненията и ръководи целия процес. С действията си той ще улесни процеса по разбиране и невербална комуникация, които се осъществява между човека и животното. Създавайки подкрепяща среда за участниците по време на сесията, те развиват умения като себепознание, увереност в себе си, мотивираност, интуиция, умения да се насладиш на важните моменти, емоционална интелигентност и фокусиране.

За какво помага НАС?

Като отразяват човешките емоции и състояния, конете ни дават и покой, и друга гледна точка към наложените от самите нас психологически бариери и блокажи, от неспособността да се фокусираме върху настоящето и да решим собствените си терзания. Тази терапия помага за откриването на нашия „проблем“, а с него и на „силата“ ни, работи за повишено самочувствие, утвърждаване, помага при травми, липса на доверие, проблеми с комуникация

Какви лидерски умения можем да научим от тях?

Конете помагат да разберем чуждата гледна точка, да бъдем последователни и фокусирани, да изграждаме отношенияна взаимно доверие, да излезем от зоната си на комфорт, да влияем на тези около нас, да бъдем фокусирани и мотивирани.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 2 часа
Валидност: 12 месеца
целогодишно
Банско
Деца
За мъж, За жена, За групи, Личностно развитие, Уроци, За деца

Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

Подари ваучер за преживяване на стойност
от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

Тематичен ваучер
Как работи

Вземи ваучер за конкретно
преживяване - Как работи