Луксозна бонбониера със сурови протеинови бонбони

Луксозна бонбониера със сурови протеинови бонбони
19,90 лв.

Вземи за себе си или подарък луксозна бонбониера с протеинови бонбони - Cardinal bites!

Разкош за споделяне, без празни калории и без добавена захар. Луксозна подаръчна бонбониера от 16 бонбона за теб и тези, които обичаш.

Не тръси специален повод, за да покажеш любовтта си или да зарадваш близък човек с прекрасна комбинация от качествен, вкусен и здравословен продукт!

Бонбоните се предлагат в три уникални вкуса.

Повече за вкусовете:

  • Какао, българска роза и ориенталски махлеб - Сурови бонбони с уникален вкус по иновативна и защитена рецепта. Само 50 kcal на бонбон, съдържа 17,73% висококачествен растителен протеин (бленд от оризов и грахов) - Веган
  • Бял шоколад, ванилия и смокиня - Сурови бонбони с отличителен вкус и аромат, само 56 kcal на бонбон, съдържат 15,6% висококачествен протеин (млечен и растителен)
  • Лешников шоколад, портокал и годжи бери - сурови бонбони с уникален вкус и аромат, само 55.5 kcal на бонбон, съдържат 17,5% висококачествен растителен протеин (оризов и грахов)- Веган
     

Всеки бонбон съдържа приблизително 20% по-малко калории от типичния шоколадов бонбон. Подходящи са за всички възрасти, включително и деца. Съдържат висококачествени протеини (оризов, грахов или млечен), които осигуряват пълен аминокиселинен профил и са страхотен източник на белтъчини за поддържане на чиста мускулна маса. Източник са на пребиотични фибри. Без соя, без изкуствени оцветители, без консерванти, без транс мазнини, без глутен.

За ценителите на сладките и здравословни изкушения, които обичат да се наслаждават на качествени продукти и завладяващ вкус, докато поддържат оптимално здраве и форма.

При заявка на кутията цената за куриерската доставка не е включена. 

Кутията е оригинален подарък за приятел, колега или любим човек и може да бъде взета и на място от офиса на Gift Tube в центъра на София.

С Gift Tube сбъдваш мечти!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.