С кода от получения ваучер получателят избирa сам преживяване. Лесно – с 1 клик.
Ако искате да му предложите вашия избор – напишете го в пожеланието.

Кодът от ваучера е за сумата на покупката и може да се използва като Код за отстъпка.
В този случай, с поръчка на по-висока стойност се доплаща само разликата.
Така с 1 ваучер давате достъп до всички услуги в Gift Tube.

„Майстор на длетото“ – урок по дърворезба за група от четирима

Общ преглед

Направи оригинален подарък преживяване -Урок по дърворезба за четирима- с ваучер Gift Tube Premium 200 лв.

Творческа атмосфера, мирис на дърво и инструменти... И едно по-различно преживяване, което да споделиш с добри приятели.

По време на урока бъдете готови за работа с длето, пирограф и бои! Вашият учител  художникът Стелиян Стелиянов ще ви запознае с инструментите и материалите и заедно ще упражнявате техниките, използвани в характерния занаят на дръворезбата.

Ако сте изкушени да се потопите в реална творческа среда, да сътворите нещо със собствените си ръце, забавлявайки се по различен начин, елате на урок по дърворезба в Студио Mr.Stu. На края на практиката си тръгнете с предмет, изработен от вас и с гордата усмивка на създател!

Студио Mr.Stu  е творческо пространство за дърворезба, скулптура и рисуване. Художникът Стелиян Стелиянов - Mr.Stu споделя това пространство с широката публика, за да даде възможност на всеки ентусиаст да се докосне до изкуството и в същото време да се забавлява.

Предметът, изработен по време на практиката, може да отнесе със себе си, за да декорирате своя дом, да подарите на близък или да използвате в ежедневието си.

Творческите работилница се провеждат всяка събота между 14.30-и 17.00 часа.

С GIFT TUBE купуваш ваучер на избрана от теб стойност. Получателят сам избира подаръка си преживявания от ценовата категория на своя ваучер. Може и да доплати за услуга на по - висока цена. Лесно е! 

Повече информация
Брой участници: 4
Продължителност: 2,5 часа
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Жени, Мъже, Деца, Двойки, Групи, 55
Преживявания, Курсове, Забавления, Събития, За мъж, За жена, За групи, Забавления в града, Уроци, Корпоративни

Плати с карта, наложен платеж или банков превод. Вземи на място от офис (Бачо Киро 5А) с предварителна уговорка по телефон.