Зарадвай с подарък преживяване

Мастърклас за личностно развитие – коучинг сесия с коне

Зарадвай с подарък преживяване

Мастърклас за личностно развитие – коучинг сесия с коне

Направи оригинален подарък преживяване или вземи за себе сиМастърклас за личностно развитиес ваучер Gift Tube Premium 200 лв

Коучинг сесията за личностно развитие с участието на конете е уникално преживяване, за което не е необходим опит в язденето или общуването с това животно.То предизвика емоционалната ни интелигентност. С помощта на конете и професионалния коуч може да открием наши скрити таланти, да развием лидерските си умения, да работим върху концентрацията, увереността и мотивацията си.

Важни детайли:

Дните за провеждане на сесията - по запитване

В сесията не е включено яздене на конете

Сесията продължава 2 часа

Не е необходим предишен опит с яздене или общуване с коне

Услугата се извършва на открито до град Банско, София и Пловдив

Услугата се провежда на английски език.

Услугата се предоставя от Khrisallis Coaching Zone – сертифицирани коуч специалисти в Horse Assisted Coaching

Какво е Horse Assisted Coaching?

Конете са огледало на емоционалното състояние на човека. Нашите чувства, настроения и емоции са езикът, който конете владеят отлично. Те безпогрешно разпознават, когато сме тъжни, щастливи, уверени или напрегнати. Реакциите на конете в присъствието на човека разкриват съкровени неща – какво точно се случва в душата и ума на човека. Тази способност превръща конете в безценен помощник за лично себепознание и израстване. Ключова роля в процеса имат и професионалните коучове в сферата на Horse Assisted Coaching.

Конете не разбират вербалната комуникация и реагират единстевно на невербално напътствие, „съобщено“ им само чрез езика на тялото. Това е ключът към разбирането на терапията с коне. Когато не може да използваме думи, сме в ситуация да мислим как да въздействаме и влияем на околните с други средства. За да накараме конят да се подчини, ние трябва да спечелим неговото доверие и уважение с ясни действия. Също както бизнес лидерите, лидерите в обществото и във всяка група. Всяка загуба на концентрация и на последователност се усеща от коня – той ще загуби интерес и неговият водач ще се провали в задачата. Нещо подобно се случва и с лидерите и техните екипи или последователи.

Какво се случва по време на Horse Assisted Coaching?

Horse Assisted Coaching e занимание с коне, което се извършва изцяло на земята и за което не е необходим опит в язденето или общуването с това животно. Всеки може да стане част от това занимание, без значение от възраст и опит. Случващото се е уникален личен опит, а контактът с коня е ключът, с който стигаме до нашия „проблем“.

Преди същинската сесия заедно с коуча се дефинират целите на сесията. Участникът ще бъде оставен да общува с коня посредством няколко прости, но мощни действия. Конете дават ясна и честна обратна връзка за това кои сме ние и какво трябва да направим, за да осъществим промени в живота, работата, взаимоотношенията, семейството.

Ролята на професионалния коуч

Ролята на коуча е ключова – той оценява случващото се, предоставя упражненията и ръководи целия процес. С действията си той ще улесни процеса по разбиране и невербална комуникация, които се осъществява между човека и животното. Създавайки подкрепяща среда за участниците по време на сесията, те развиват умения като себепознание, увереност в себе си, мотивираност, интуиция, умения да се насладиш на важните моменти, емоционална интелигентност и фокусиране.

За какво помага НАС?

Като отразяват човешките емоции и състояния, конете ни дават и покой, и друга гледна точка към наложените от самите нас психологически бариери и блокажи, от неспособността да се фокусираме върху настоящето и да решим собствените си терзания. Тази терапия помага за откриването на нашия „проблем“, а с него и на „силата“ ни, работи за повишено самочувствие, утвърждаване, помага при травми, липса на доверие, проблеми с комуникация

Какви лидерски умения можем да научим от тях?

Конете помагат да разберем чуждата гледна точка, да бъдем последователни и фокусирани, да изграждаме отношенияна взаимно доверие, да излезем от зоната си на комфорт, да влияем на тези около нас, да бъдем фокусирани и мотивирани.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 2-3 часа
Валидност: 12 месеца
целогодишно
Банско
Жени, Мъже, 55
За мъж, За жена, Личностно развитие, Уроци, За групи

Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

Подари ваучер за преживяване на стойност
от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

Тематичен ваучер
Как работи

Вземи ваучер за конкретно
преживяване - Как работи