Зарадвай с подарък преживяване

Микронидлинг – безиглена подмладяваща процедура - ваучер за преживяване

Зарадвай с подарък преживяване

Микронидлинг – безиглена подмладяваща процедура - ваучер за преживяване

С ваучер за преживяване Gift Tube Classic 125 лв. получателят на ваучера може да резервира безиглена процедура.

Безиглената процедура е за подмладяване на кожата и заличаване на несъвършенствата и води до незабавни резултати.Комбинация от мощни звукови трептения и акустични вълни за почистване и ексфолиране на кожата. Кожата се подготвя за приложение на активни съставки. Във втория етап от процедурата се нанасят концентрирани серуми с активни съставки според нуждите на кожата, без да се използва иглена перфорация.Подходяща процедура за тънка и деликатна кожа.

Продължителност на процедурата - 45 мин.Подходяща и за мъже!Микронидлингът е процедура, която механично стимулира производството на колаген чрез минимално инвазивно пунктиране на епидермиса и дермата. Тя не оставя следи от наранявания. Може да предизвика зачервяване, което отшумява бързо. Микроигленото устройство Pixel pen е идеално за интензивни процедури за стягане на кожата и подмладяване, при акне, белези, фини линии и бръчки, намаляване размера на порите.

Подаръчните ваучери от GIFT TUBE ти дават избор – ти избираш цената, получателят – преживяването. Подходящ подарък за дами (майка, съпруга, приятелка, колежка).

Услугата се предоставя от Премиум Студио.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 45 мин.
Валидност: 12 месеца
целогодишно
София
Жени
Преживявания, За жена, Красота

Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

Подари ваучер за преживяване на стойност
от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

Тематичен ваучер
Как работи

Вземи ваучер за конкретно
преживяване - Как работи