Зарадвай с подарък преживяване

Микронидлинг – безиглена подмладяваща процедура - ваучер за преживяване

Зарадвай с подарък преживяване

Микронидлинг – безиглена подмладяваща процедура - ваучер за преживяване
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
125,00 лв.
Купи

С ваучер за преживяване Gift Tube Classic 125 лв. получателят на ваучера може да резервира безиглена процедура.

Безиглената процедура е за подмладяване на кожата и заличаване на несъвършенствата и води до незабавни резултати.Комбинация от мощни звукови трептения и акустични вълни за почистване и ексфолиране на кожата. Кожата се подготвя за приложение на активни съставки. Във втория етап от процедурата се нанасят концентрирани серуми с активни съставки според нуждите на кожата, без да се използва иглена перфорация.Подходяща процедура за тънка и деликатна кожа.

Продължителност на процедурата - 45 мин.Подходяща и за мъже!Микронидлингът е процедура, която механично стимулира производството на колаген чрез минимално инвазивно пунктиране на епидермиса и дермата. Тя не оставя следи от наранявания. Може да предизвика зачервяване, което отшумява бързо. Микроигленото устройство Pixel pen е идеално за интензивни процедури за стягане на кожата и подмладяване, при акне, белези, фини линии и бръчки, намаляване размера на порите.

Подаръчните ваучери от GIFT TUBE ти дават избор – ти избираш цената, получателят – преживяването. Подходящ подарък за дами (майка, съпруга, приятелка, колежка).

Услугата се предоставя от Премиум Студио.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
125,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 45 мин.
целогодишно
София
Жени
Красота