Зарадвай с подарък преживяване

Микронидлинг на лице с Alma Pixel Pen - ваучер

Зарадвай с подарък преживяване

Микронидлинг на лице с Alma Pixel Pen - ваучер
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
150,00 лв.
Купи

Перфектно решение за подмладяване на кожата и заличаване на несъвършенствата й, с незабавни резултати. Reboost използва мощни звукови трептения и акустични вълни за почистване и ексфолиране на кожата. Отстраняват се мъртвите клетки и излишния себум. Кожата се подготвя за приложение на активни съставки. Външния вид на кожата е видимо подпбрен веднага след процедурата.

Услугата е с продължителност- 30 мин.

Подходяща е и за мъже!

Микронидлингът е процедура, която механично стимулира производството на колаген чрез минимално инвазивно пунктиране на епидермиса и дермата. Тя не оставя следи от наранявания. Може да предизвика зачервяване, което отшумява бързо.

 

Микроигленото устройство  Pixel pen е идеално за интензивни процедури за стягане на кожата и подмладяване, при акне, белези, фини линии и бръчки, намаляване размера на порите.

 

Подаръчните ваучери от GIFT TUBE дават възможност на получателя сам да избере своя подарък от десетки услуги и преживявания.

 

Подходящ подарък за дами (майка, съпруга, приятелка, колежка).

 

Услугата се предоставя от Премиум Студио.

 

Продължителността е 45 мин.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
150,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 45 мин.
целогодишно
София
Жени
Забавления, Красота