Зарадвай с подарък преживяване

Микронидлинг на лице с Alma Pixel Pen

Зарадвай с подарък преживяване

Микронидлинг на лице с Alma Pixel Pen

Перфектно решение за подмладяване на кожата и заличаване на несъвършенствата й, с незабавни резултати. Reboost използва мощни звукови трептения и акустични вълни за почистване и ексфолиране на кожата. Отстраняват се мъртвите клетки и излишния себум. Кожата се подготвя за приложение на активни съставки. Външния вид на кожата е видимо подпбрен веднага след процедурата.

Услугата е с продължителност- 30 мин.

Подходяща е и за мъже!

Микронидлингът е процедура, която механично стимулира производството на колаген чрез минимално инвазивно пунктиране на епидермиса и дермата. Тя не оставя следи от наранявания. Може да предизвика зачервяване, което отшумява бързо.

 

Микроигленото устройство  Pixel pen е идеално за интензивни процедури за стягане на кожата и подмладяване, при акне, белези, фини линии и бръчки, намаляване размера на порите.

 

Подаръчните ваучери от GIFT TUBE дават възможност на получателя сам да избере своя подарък от десетки услуги и преживявания.

 

Подходящ подарък за дами (майка, съпруга, приятелка, колежка).

 

Услугата се предоставя от Премиум Студио.

 

Продължителността е 45 мин.

С GIFT TUBE купуваш ваучер на избрана стойност от 50, 75, 100, 125, 150 или 200 лева, а получателят сам избира своя подарък – преживяване. Той може да доплати или да комбинира услуги само от включените в 6-те ценови категории - Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150 и Premium 200.

Разгледай и предложенията в специалната категория SINGLE, в която купуваш конкретно преживяване за себе си или за подарък.

Вземи ваучера си от Gift Tube в безплатна елегантна опаковка, подарък от нас. 

 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 45 мин.
Валидност: 12 месеца
целогодишно
София
Жени
Default Category, Преживявания, Красота и здраве, За жена, Забавления в града, Красота

Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

Подари ваучер за преживяване на стойност
от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

Тематичен ваучер
Как работи

Вземи ваучер за конкретно
преживяване - Как работи