Зарадвай с подарък преживяване

Микроскопски анализ на жива капка кръв

Микроскопски анализ на жива капка кръв

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Микроскопски анализ на жива капка кръв

Купи сега Микроскопски анализ на жива капка кръв на добра цена с ваучер за преживяване от Gift Tube.

Превенцията е най-доброто лечение! Изследвай "жива" капка кръв, за да елиминираш болестта, преди да си я усетил. Здравата кръв е залог за добро здраве. 

Изследването на жива капка кръв е метод за превенция на много заболявания, без да е окончателна диагноза. Анализът дава бърза картина за общото здравословно състояние на пациента, както и за вредните последствия от външни и вътрешни влияния на средата. Чрез този метод могат да се открият много болести, преди да са се появили първите симптоми. 

Изследването на жива капка кръв се провежда от сертифицирани лекари:

София– Д-р Маргарита Желязкова, д-р Десислава Станишева

Пловдив, Хасково, Свиленград – д-р Нели Шопарова

Бургас, Сливен, Стара и Нова Загора – д-р Радостин Икономов

На базата на постъпили от пациента оплаквания и находки, регистрирани от изледването, специлистът изготвя хранителен режим и препоръчителен лист с необходимите витамини, минерали, ненаситени мастни кисели, комплексни продукити и др. Системният прием на качествен суплемент, след 3-4 месеца дава добър резултат.

 

Животът и здравословното състояние на всеки човек могат да се разберат от една единствена капка кръв. С помощта на мощен видео – микроскоп, можем да получим ясна картина за психо-физиологичното и здравословно състояние на нашето тяло. Благодарение на микроскопа с микрокамера и монитор или екран с отлична контрастна картина и увеличителна сила, изследването в тъмно поле позволява не само лекарят, но и пациентът да видят какво става в тази капка кръв и какви са нейните характерни проявления.

Изследването на „жива капка кръв” е метод, базиран на фазовоконтрастната микроскопия. Методологията се използва за изследване на живи клетки, тъкани и микроорганизми, които са прозрачни при осветяване на светлинно поле. Контрастът на фазите дава възможност за лесно визуализиране на вътрешните клетъчни компоненти, като мембрана, ядра и цитоплазмени гранули от растителни и животински клетки. Области в медицината, които се възползват от наблюдението на фазовия контраст са хематологията, вирусологията, бактериологията, паразитологията, палеонтологията и морската биология. Това микроскопско изследване анализира жива, а не фиксирана кръвна проба. При подготовката за анализ, пробата трябва да бъде защитена от изсъхване. Това осигурява „жива” капка кръв, от която могат да се наблюдават формените елементи и течната субстанция на кръвта, както и компонентите, които остават невидими при традиционните методи за анализ.

 

Повече информация
Брой участници: 1
целогодишно
София, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Нова Загора, Сливен
Жени, Мъже, 55
Ваучер за подарък за мъж: Преживяване, Ваучер за подарък за жена: Преживяване, Ваучери за спорт и здраве – подарък преживяване от Gift Tube, Здраве

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

90,00 лв.

    СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
    За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 09.30 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А