Зарадвай с подарък преживяване

"Моите цветове" - онлайн цветови анализ - ваучер за подарък

Зарадвай с подарък преживяване

"Моите цветове" - онлайн цветови анализ - ваучер за подарък

Променете визията си и начина, по който се чувствате с цветови анализ с ваучер от Gift Tube.

Привличай със стил - бъди успешна!

Колебаете се дали изглеждате добре в цветовете от вашия гардероб?Или може би дълго избирате дори ежедневните си дрехи и тоалетите за специален повод? Възможно е да носите с удоволствие едва 20% от дрехите в гардероба.Тогава консултация "Моите цветове" е за вас и може дави даде конкретни знания, насоки и практични съвети, които ще ви помогнат не само да избирате по-добре, но и да се чувствате отлично.

Ще разберете кои са цветовете, с които изглеждате привлекателни и се чувствате уверени. Ще откриете кои цветове подчертават повече естествената ви красота и как да съчетавате правилно различните нюанси, така че да ви забележат и запомнят.

Ще спестите време и много пари, докато пазарувате. Бързо и лесно ще съчетавате дрехите си, така че да се чувствате привлекателни и красиви.

Важно е да имаме собствен стил, нали!

Какво представлява услугата?

Анализ + консултация + презентационни материали и насоки

Методът работи на базата на цветовия сезон - дали принадлежим към сезон Пролет, сезон Лято, сезон Есен или сезон Зима. Всеки сезон има цветова палитра с най-подходящите цветове за облекло и такива, които да се избягват.

Консултацията продължава 90 минути и се провежда в платформата Zoom.

Предварително е необходимо да изпратите снимки, на които се виждат ясно очите, лицето, косата на дневна светлина.Попълва се кратък въпросник. След като анализът е готов се договаря ден и час, в който се провежда онлайн консултацията. След нея получавате презентация на имейл и допълнителни насоки.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 1,5 часа
Валидност: 12 месеца
целогодишно
В цялата страна
Жени, 55
За жена, Красота, Онлайн услуги

Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

Подари ваучер за преживяване на стойност
от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

Тематичен ваучер
Как работи

Вземи ваучер за конкретно
преживяване - Как работи