Зарадвай с подарък преживяване

"Моите цветове" - онлайн цветови анализ - ваучер за подарък

Зарадвай с подарък преживяване

"Моите цветове" - онлайн цветови анализ - ваучер за подарък
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
150,00 лв.
Купи

Променете визията си и начина, по който се чувствате с цветови анализ с ваучер от Gift Tube.

Привличай със стил - бъди успешна!

Колебаете се дали изглеждате добре в цветовете от вашия гардероб?Или може би дълго избирате дори ежедневните си дрехи и тоалетите за специален повод? Възможно е да носите с удоволствие едва 20% от дрехите в гардероба.Тогава консултация "Моите цветове" е за вас и може дави даде конкретни знания, насоки и практични съвети, които ще ви помогнат не само да избирате по-добре, но и да се чувствате отлично.

Ще разберете кои са цветовете, с които изглеждате привлекателни и се чувствате уверени. Ще откриете кои цветове подчертават повече естествената ви красота и как да съчетавате правилно различните нюанси, така че да ви забележат и запомнят.

Ще спестите време и много пари, докато пазарувате. Бързо и лесно ще съчетавате дрехите си, така че да се чувствате привлекателни и красиви.

Важно е да имаме собствен стил, нали!

Какво представлява услугата?

Анализ + консултация + презентационни материали и насоки

Методът работи на базата на цветовия сезон - дали принадлежим към сезон Пролет, сезон Лято, сезон Есен или сезон Зима. Всеки сезон има цветова палитра с най-подходящите цветове за облекло и такива, които да се избягват.

Консултацията продължава 90 минути и се провежда в платформата Zoom.

Предварително е необходимо да изпратите снимки, на които се виждат ясно очите, лицето, косата на дневна светлина.Попълва се кратък въпросник. След като анализът е готов се договаря ден и час, в който се провежда онлайн консултацията. След нея получавате презентация на имейл и допълнителни насоки.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
150,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 1,5 часа
целогодишно
В цялата страна
Красота, Online услуги
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.