Зарадвай с подарък преживяване

Музикален видео поздрав – изненада за рожден ден

Музикален видео поздрав – изненада за рожден ден

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Музикален видео поздрав – изненада за рожден ден! Вземи сега с ваучер от Gift Tube на най-добра цена! 

Правили сте си вече толкова много подаръци - изненади и имаш чувството, че няма какво повече да се измисли...

А може би не е точно така! Какво ще кажеш да изненадаш любимия човек, твой приятел, колега, родителите си или друг член от семейството с музикален видео поздрав с любимата му песен или с парче, което носи смисъл за теб и за него?

Винаги може да се запишеш и да му го изпратиш, но ако пеенето не е твоята сила, има и други начини. Остави това на талантливата Флоралин Джордж, която може да изпее песен по твой избор, да добави и прекрасната си арфа към акустичното изпълнение. И ето – имаш изискана изненада, която досега със сигулрност не си правил за този човек.

Поводът за специалния видео поздрав може да е всякакъв - от рожден ден до започването на нова работа. Във видеото Флоралин ще изпълни песен, която ти посочиш,  с дължина до 2 минути, както и ще поздрави специалния човек с няколко думи по твое желание. Ако пък имаш написан текст или песен за повода, Флоралин също може да я изпълни в своя интерпретация.

Изисквания: Една песен по желание, повода за поздрава и името/имена на адресатите на поздрава

За изпълнителката:

Цветелина Георгиева, по-известна под артистичния си псевдоним FLÒRALYN е певица и арфистка. Тя участва в 8-ия сезон на "Гласът на България" като част от отбора на Иван Лечев.

Завършила е Националното музикално училище „Любомир Пипков“. Завършва и класическо пеене в класа на Юлия Миланова-Щайнер. През 2011 г. печели втора награда по Арфа от международния конкурс „Млади виртуози“. Работи като арфистка в Макао, Китай и след завръщането си в България купува първата си електрическа арфа. С нея изнася концерти с пеене и арфа в страната, а още и във Франция, Египет, Хонг Конг, Португалия и Обединеното Кралство. Учи „Популярна музика“ в Англия, издава и дебютен албум „Когато светлината заспи“, а музиката от него звучи по BBC. Цвети започва преподавателската си кариера и стартира първият официален клас по арфа и пеене в района на Корнуол. Вече е в България, но пътува до Лондон всеки месец за класовете си там. През 2019 подписва с мениджмънта на известната Английска легенда Кейт Буш за една година и издава два сингъла. Единият достига над 10 хиляди слушания в Спотифай в първите 2 седмици след издаването си.

Повече информация
Продължителност: 2 минути
целогодишно
София

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

120,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ

  Вземи своя ваучер директно на щанда на Gift Tube в Paradise Center (ет. 1). Всеки ден (10 до 22:00)
  Възможност за взимане и от офиса ни на ул. Бачо Киро 5, вх А. Работни дни (9:30 до 18:30)

  За да спестиш време: направи пръчката през сайта и отбележи начина на взимане. Ваучерът ти ще е готов веднага. В поле адрес напиши: Paradise или Бачо Киро (за офиса)
  Можеш да направиш заявката за ваучер и на място.  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.