Зарадвай с подарък преживяване

Музикална изненада с арфа и глас на живо - ваучер за преживяване

Музикална изненада с арфа и глас на живо - ваучер за преживяване

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Музикална изненада с арфа и глас на живо само от Gift Tube.

Искаш ли да внесеш елегантност и елемент на изненада в тържеството, което подготвяш? Покани изпълнител с арфа и глас като музикална изненада на живо за празничен повод - рожден ден, имен ден, годишнина и т.н. Стандартната програма включва песни на Дуа Липа, Калвин Харис, Били Айлиш, Нирвана, авторска музика в изпълнение на Флоралин Джордж. Разбира се, ако имаш любими музикални творби, може да включим до 3 от тях по твое желание.

Преживяването включва:

  • Едночасова програма с популярни песни в акустично изпълнение с арфа и глас
  • Включват се до 3 песни по избор, предварително поръчани и подготвени от Флоралин за специалната вечер
  • Ваучерът важи за София. Транспортът извън София се заплаща 

Изисква се: озвучаване, локация, дата и час на пристигане. 

За изпълнителката:

Цветелина Георгиева, по-известна под артистичния си псевдоним FLÒRALYN е певица и арфистка. Тя участва в 8-ия сезон на "Гласът на България" като част от отбора на Иван Лечев.

Завършила е Националното музикално училище „Любомир Пипков“. Завършва и класическо пеене в класа на Юлия Миланова-Щайнер. През 2011 г. печели втора награда по Арфа от международния конкурс „Млади виртуози“. Работи като арфистка в Макао, Китай и след завръщането си в България купува първата си електрическа арфа. С нея изнася концерти с пеене и арфа в страната, а още и във Франция, Египет, Хонг Конг, Португалия и Обединеното Кралство. Учи „Популярна музика“ в Англия, издава и дебютен албум „Когато светлината заспи“, а музиката от него звучи по BBC. Цвети започва преподавателската си кариера и стартира първият официален клас по арфа и пеене в района на Корнуол. Вече е в България, но пътува до Лондон всеки месец за класовете си там. През 2019 подписва с мениджмънта на известната Английска легенда Кейт Буш за една година и издава два сингъла. Единият достига над 10 хиляди слушания в Спотифай в първите 2 седмици след издаването си.

Повече информация
Продължителност: 60 минути
целогодишно
София

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

600,00 лв.

    СПЕШНИ ПОРЪЧКИ
    Вземи своя ваучер директно от офиса ни в София на ул. Бачо Киро 5А, на ъгъла с бул. Дондуков. Всеки работен ден, от 09.30 до 18.30 ч. Направи поръчка през сайта, отбележи доставка "на място", а в полето за адрес напиши: Бачо Киро 5А. Ваучерът е готов за вземане веднага след като направиш поръчката. Плащането на място се извършва само в брой.