Зарадвай с подарък преживяване

Mystery Еxtreme Day - преживяване изненада

Зарадвай с подарък преживяване

Mystery Еxtreme Day - преживяване изненада
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
150,00 лв.
Купи

Mystery extreme day - преживяване изненада e възможност да направиш незабравим подарък само с ваучер от Gift Tube. 

Ако търсиш оригинален подарък, с който да разпалиш любопитството и да предизвикаш някого - това е! Подари един цял прекрасен ден, който ще бъде посветен на едно адреналинско преживяване.

Какво ще е то?

Късметлията получил ваучера ще разбере в самия ден, който си е избрал да отдели за това приключение. Тръпката от очакването на изненадата допринася за цялостното усещане около мистериозното преживяване, което предстои. 

Mystery extreme day се организира индивидуално за всеки клиент, освен ако не е закупен ваучер за двама.

Този ваучер за подарък – преживяване включва:

  • Екстремно преживяване – изненада за един от 5 възможности:                кайт сърф, уейкборд, дрифт трайк, вело МТВ, мото преживяване (видът на преживяването е по преценка на организаторите)
  • Осигурен транспорт и оборудване

Може да закупите ваучер за двама участника и да спестите 59 лв.

Транспортът и екипировката са осигурени. От участника се изисква само да освободи един съботен или неделен ден, да си вземе доброто настроение и ваучера. Професионален инструктор ще се погрижи цялостно за това този ден да бъде изпълнен с добро настроение, адреналин и нови знания за един от възможните екстремни спортове. 

Тръгва се точно в 9 сутринта в предварително избрания ден (събота или неделя). Общата продължителност на Mystery extreme day е между 5 и 7 часа (в зависимост от преживяването и неговата локация).

Анкета: Преди самото преживяване – изненада, при резервацията на услугата, получателят на ваучера ще бъде поканен да попълни анкета, която цели предварително запознаване на инструкторите с участника в предизвикателството, с неговите предпочитания и евентуални страхове.

Mystery extreme day с ваучер от Gift Tube осигурява на нашия приключенец едно от следните преживявания (виж по-долу)

 

КАЙТ - кайт сърф предизвикателство, с което ще овладееш стихията на вятъра

За да може да се насладиш на кайта, е необходимо да овладееш умения за управление на хвръчило, кайт контрола, да се информираш за посоката на вятъра, да изграждаш доверие. Това ще правим по време на кайт сърф предизвикателството – ще се учим и забавляваме, защото забавлението е неизменна част от всеки нов урок. Ще го правим с помощата на хвърчило с известно ниво на мощност, така че да придобиеш нужния опит в контрола му. Ето ти интелигентният начин да се подготвиш за сериозни уроци по кайт. А защо не и за ново хоби?.

Локация: Лозен, Мрамор, Железница

УЕЙК – водна емоция, която може да се превърне в следващата ти страст.

Как се кара уейкборд? Ще те научим, не се притеснявай, дори да си напълно начинаещ. Освен да направиш първите си стъпки в този спорт, ще се и забавляваш доста. Не е трудно – трябва да насочиш дъската така, че носът й е да е по посоката на хоризонта и да се навеждаш леко на задния си крак. Уейкбордът е екстремен спорт, комбинация между водни ски, сноуборд и сърф. Задвижваме те във водата върху уейка и изпитваш невероятно удоволствие. Свобода, спорт и гарантирано добра емоция.

Локация: язовир Осиковица, Правец

ДРИФТ ТРАЙК – уникална емоция по необичаен начин.

Дрифт трайкът е дрифт колело, което е уникален хибрид между електрическо  колело и триколка. Завиваш, поднасяш и дрифтиш. Движиш се в кръг на  едно място и правиш с лекота 360 градуса. Преживяването е подходящо и за напълно начинаещи.

Локация: Бонсови поляни, Симеоново, Кокаляне

ВЕЛО MTB – вело адреналинско преживяване

Забавно, емоционално и нереално. Ще те научим на различни стилове управление по различни терени, ще подобриш позицията на тялото си, DH и МТБ + вело круиз и пъмп трасе.

Локация: Витоша, север

МОТО – Мото преживяване

Един различен поглед към София и околностите й на 2 гуми. Управлението на мотоциклет е едно свободно изживяване, всичко е различно, чувстваш се свободен и щастлив.

Локация: Горнобански път, Кремиковски пъти други в посока

Ваучерът за Таен екстремен ден оригинален подарък за мъж.

Ваучерът може да бъде намерен само в колекцията от преживявания в Gift Tube.

С Gift Tube сбъдваш мечти!

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
150,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 5-7 часа
целогодишно
София
Мъже
Адреналин