Зарадвай с подарък преживяване

Mystery Еxtreme Day - преживяване изненада

Mystery Еxtreme Day - преживяване изненада

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Купи ваучер за преживяване изненада

Mystery Еxtreme Day - преживяване изненада! Направи незабравим подарък само с ваучер от Gift Tube. 

Търсиш подарък за приятел с приключенски дух? Изненада, с която ще разпалиш любопитството му, ще го предизвикаш и ще оставиш спомен? Това е подаръкът - един цял приключенски ден, обвит с мистерия, с адреналин и забавление!

А какво ще е преживяването? Ще разбереш в деня на изненадата!

Преживяването ще остане мистерия до деня на приключението. Участникът в Mystery Extreme Day ще узнае на избрания от него ден какво му предстои. Тръпката от очакването е част от адреналина около мистериозното преживяване! 

Mystery Еxtreme Day се организира индивидуално за всеки клиент, освен ако не е закупен ваучер за двама участници. Спестете 60 лева, доплащайки само 90 лв. за втори участник. Опцията е достъпна при покупката на ваучера. 

Избор от екстремни преживявания:

Mystery extreme day с ваучер от Gift Tube осигурява на нашия приключенец едно от следните преживявания:

  • Каяк приключение
  • Луд дрифт
  • Уейкборд
  • Вело преживяване
  • Мото преживяване
  • И още… (Виж по-надолу в страницата за нови възможности)

Видът на преживяването е по преценка на организаторите.

Ще се страхува или ще му хареса?

Помислили сме и за това с анкета. Преди самото преживяване – изненада, при резервацията на услугата, получателят на ваучера ще бъде поканен да попълни анкета, която цели предварително запознаване на инструкторите с участника в предизвикателството, с неговите предпочитания и евентуални страхове.

От какво имате нужда?
Транспортът и екипировката за Mystery Extreme Day са осигурени. От участника се изисква само да освободи един съботен или неделен ден, да вземе доброто си настроение и ваучера. Професионален инструктор ще се погрижи денят да бъде пълен с добро настроение, адреналин, нови умения за един от възможните екстремни спортове. 

Как прочита Mystery Extreme day?
Тръгва се точно в 9 сутринта в предварително избрания ден (събота или неделя). Общата продължителност на Mystery extreme day е между 5 и 7 часа. Продължителността на преживяването зависи от неговата локация. Купи мистериозният подарък – изненада онлайн за няколко минути.

 

Купи оригинален подарък – изненада: Мистериозен екстремен ден (Mystery Extreme Day)

Купи оригинален подарък изненада – Мистериозен екстремен ден. С ваучера за Mystery Extreme Day ще можеш да зарадваш свой близък с оригинален подарък. Най-забавното е, че никой няма да знае какво го очаква до деня на преживяването. Емоцията е уникална и вече десетки ни се довериха! Създай приключение с неповторим адреналин и остави организацията на нас. Идеята за подарък с ваучер за мистериозно преживяване е подходяща както за феновете на адреналина, така и за онези, които имат нужда да излезнат малко от зоната си на комфорт. Ще се погрижим всичко да мине по план!

Mystery Extreme Day се организира благодарение на партньорството ни с проверени и доверени организатори на екстремни преживявания с голям опит зад гърба си. Затова не се притеснявай – твоят любим човек е в добри ръце!

Не ти ли се е искало понякога да изпиташ същото усещане, както и участниците от световните формати за адреналин и екстремни преживявания. Е, ние ще създадем същото усещане специално за теб или твой приятел. Възможност да организираш подарък и за двама, за да изпитате преживяването заедно! Мистериозен подарък – изненада! Купи оригиналната идея за подарък онлайн.

КАЙТ - кайт сърф предизвикателство, с което ще овладееш стихията на вятъра

За да може да се насладиш на кайта, е необходимо да овладееш умения за управление на хвръчило, кайт контрола, да се информираш за посоката на вятъра, да изграждаш доверие. Това ще правим по време на кайт сърф предизвикателството – ще се учим и забавляваме, защото забавлението е неизменна част от всеки нов урок. Ще го правим с помощата на хвърчило с известно ниво на мощност, така че да придобиеш нужния опит в контрола му. Ето ти интелигентният начин да се подготвиш за сериозни уроци по кайт. А защо не и за ново хоби?.

Локация: Лозен, Мрамор, Железница

УЕЙК – водна емоция, която може да се превърне в следващата ти страст.

Как се кара уейкборд? Ще те научим, не се притеснявай, дори да си напълно начинаещ. Освен да направиш първите си стъпки в този спорт, ще се и забавляваш доста. Не е трудно – трябва да насочиш дъската така, че носът й е да е по посоката на хоризонта и да се навеждаш леко на задния си крак. Уейкбордът е екстремен спорт, комбинация между водни ски, сноуборд и сърф. Задвижваме те във водата върху уейка и изпитваш невероятно удоволствие. Свобода, спорт и гарантирано добра емоция.

Локация: язовир Осиковица, Правец

ДРИФТ ТРАЙК – уникална емоция по необичаен начин.

Дрифт трайкът е дрифт колело, което е уникален хибрид между електрическо  колело и триколка. Завиваш, поднасяш и дрифтиш. Движиш се в кръг на  едно място и правиш с лекота 360 градуса. Преживяването е подходящо и за напълно начинаещи.

Локация: Бонсови поляни, Симеоново, Кокаляне

ВЕЛО MTB – вело адреналинско преживяване

Забавно, емоционално и нереално. Ще те научим на различни стилове управление по различни терени, ще подобриш позицията на тялото си, DH и МТБ + вело круиз и пъмп трасе.

Локация: Витоша, север

МОТО – Мото преживяване

Един различен поглед към София и околностите й на 2 гуми. Управлението на мотоциклет е едно свободно изживяване, всичко е различно, чувстваш се свободен и щастлив.

Локация: Горнобански път, Кремиковски пъти други в посока

Ваучерът за Таен екстремен ден оригинален подарък за мъж.

Ваучерът може да бъде намерен само в колекцията от преживявания в Gift Tube.

С Gift Tube сбъдваш мечти!

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

149,00 лв.

    СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
    За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 09.30 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А