Зарадвай с подарък преживяване

Офроуд такси със състезателен джип за 1 час - ваучер за преживяване

Зарадвай с подарък преживяване

Офроуд такси със състезателен джип за 1 час - ваучер за преживяване

Затегни коланите! Вдигни адреналина на макс с off-road със състезателен джип до София с топ пилота Валери Бисеров. Резервирай с ваучер Gift Tube Classic.

Цял час, в който ще разбереш какво е да отлепиш гумите, да преодолееш вълнуващи препятствия и да усетиш мощността и техниката на истински състезателен off-road автомобил. Топ пилотът, състезател и шампион Валери Бисеров ти е подготвил изпробвани тракове в района на Суходол, Овча купел и Бонсови поляни. С неговия високо модифициран и професионално подготвен Mitsubishi Pajero ще усетиш тръпката от истинския off-road.

Важни детайли:

  • Автомобилът е състезателен и пасажерът може да е само един.
  • Джипът не може да бъде управляван от пасажера.

С GIFT TUBE купуваш ваучер на избрана стойност от 50, 75, 100, 125, 150 или 200 лева, а получателят сам избира своя подарък – преживяване. Той може да доплати или да комбинира услуги, включени в 6-те ценови категории - Basic50, Popular75, Medium100, Classic125, Superior150 и Premium200.

Разгледай и предложенията ни в специалните категории Promo и Exclusive, в които купуваш конкретно преживяване за себе си или за подарък.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 1 час
целогодишно
София
Жени, Мъже, 55
Адреналин

Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

Подари ваучер за преживяване на стойност
от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

Тематичен ваучер
Как работи

Вземи ваучер за конкретно
преживяване - Как работи