Зарадвай с подарък преживяване

Офроуд такси със състезателен джип за 1 час - ваучер за преживяване

Зарадвай с подарък преживяване

Офроуд такси със състезателен джип за 1 час - ваучер за преживяване
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
150,00 лв.
Купи

Затегни коланите! Вдигни адреналина на макс с off-road със състезателен джип до София с топ пилота Валери Бисеров. Резервирай с ваучер Gift Tube Classic.

Цял час, в който ще разбереш какво е да отлепиш гумите, да преодолееш вълнуващи препятствия и да усетиш мощността и техниката на истински състезателен off-road автомобил. Топ пилотът, състезател и шампион Валери Бисеров ти е подготвил изпробвани тракове в района на Суходол, Овча купел и Бонсови поляни. С неговия високо модифициран и професионално подготвен Mitsubishi Pajero ще усетиш тръпката от истинския off-road.

Важни детайли:

  • Автомобилът е състезателен и пасажерът може да е само един.
  • Джипът не може да бъде управляван от пасажера.

С GIFT TUBE купуваш ваучер на избрана стойност от 50, 75, 100, 125, 150 или 200 лева, а получателят сам избира своя подарък – преживяване. Той може да доплати или да комбинира услуги, включени в 6-те ценови категории - Basic50, Popular75, Medium100, Classic125, Superior150 и Premium200.

Разгледай и предложенията ни в специалните категории Promo и Exclusive, в които купуваш конкретно преживяване за себе си или за подарък.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
150,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 1 час
целогодишно
София
Жени, Мъже, 55
Адреналин