Зарадвай с подарък преживяване

Офроуд с Porsche Cayenne за четирима - екстремен подарък

Офроуд с Porsche Cayenne за четирима - екстремен подарък

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Виж старата българска столица отвисоко с офроуд разходка с Porsche Cayenne за четирима. Вземи с ваучер от Gift Tube и събери приятелите на екстремно преживяване! 

Допускате ли за възможно да прекосявате скалисти, гористи и пресечени местности с луксозна машина като ​Porsche Cayenne? ​Смятате, че мястото му е извън условията на офроуд терените? Само опитайте! Офроуд приключение с Porsche Cayenne района на Велико Търново.

За търсачи на интересни преживявания и приключенци в очакване на поредната доза адреналин, предлагаме ексклузивен офроуд в местности около Велико Търново с разнообразие от маршрути според ​вашите предпочитания за сложност на терена.

Това преживяване включва:

  • Офроуд с Porsche Cayenne за група до 4-ма
  • Шофьор
  • Времетраене 1ч. и 30 мин. Удължи продължителността до 3 часа чрез допълнителните опции в хода на покупката на ваучер.  

Вариант 1 - 1 час и 30 минути ще ви предложи разходка около хълмовете на Арбанаси, с почивки на красиви местности, откриващи зашеметяващи панорамни гледки към Велико Търново и околностите 

Вариант 2 - 3 часа ще ви предложи избор да посетите Хотнишки водопади, Капиновски манастир и водопад, Преображенски манастир, Петропавловски манастир. 

За твоята сигурност е осигурен технически изправен автомобил с допълнителна пътническа застраховка, както и предварително подготвен инструктаж за безопасност. Професионален водач ще се съобрази с всичките ти нужди и желания и ще превърне деня в незабравим спомен. 

С ваучер за подарък от Gift Tube сбъдваш мечти!

Повече информация
Брой участници: 4
Продължителност: 90 минути
целогодишно
Велико Търново

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

200,00 лв.

    СПЕШНИ ПОРЪЧКИ
    Вземи своя ваучер директно от офиса ни в София на ул. Бачо Киро 5А, на ъгъла с бул. Дондуков. Всеки работен ден, от 09.30 до 18.30 ч. Направи поръчка през сайта, отбележи доставка "на място", а в полето за адрес напиши: Бачо Киро 5А. Ваучерът е готов за вземане веднага след като направиш поръчката. Плащането на място се извършва само в брой.