Зарадвай с подарък преживяване

Офроуд разходка с Porsche Cayenne за четирима

Зарадвай с подарък преживяване

Офроуд разходка с Porsche Cayenne за четирима
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
200,00 лв.
Купи

Виж старата българска столица отвисоко с офроуд разходка с Porsche Cayenne за четирима. Вземи с ваучер от Gift Tube и събери приятелите на екстремно преживяване! 

Допускате ли за възможно да прекосявате скалисти, гористи и пресечени местности с луксозна машина като ​Porsche Cayenne? ​Смятате, че мястото му е извън условията на офроуд терените? Само опитайте! Офроуд приключение с Porsche Cayenne района на Велико Търново.

За търсачи на интересни преживявания и приключенци в очакване на поредната доза адреналин, предлагаме ексклузивен офроуд в местности около Велико Търново с разнообразие от маршрути според ​вашите предпочитания за сложност на терена.

Това преживяване включва:

  • Офроуд с Porsche Cayenne за група до 4-ма
  • Времетраене 1 ч. и 30 мин.
  • шофьор

За твоята сигурност е осигурен технически изправен автомобил с допълнителна пътническа застраховка, както и предварително подготвен инструктаж за безопасност. Професионален водач ще се съобрази с всичките ти нужди и желания и ще превърне деня в незабравим спомен. 


С ваучер за подарък от Gift Tube сбъдваш мечти!

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
200,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 4
Продължителност: 90 мин.
пролет-лято-есен
Велико Търново
Адреналин