Зарадвай с подарък преживяване

Офроуд сафари По пътя на траките до Велинград - преживяване

Зарадвай с подарък преживяване

Офроуд сафари По пътя на траките до Велинград - преживяване
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
200,00 лв.
Купи

Офроуд сафари "По пътя на траките" до Велинград - подари с ваучер от GiftTube!

Ако искаш да разнообразиш почивката или да изненадаш половинката с вълнуващо преживяване - предлагаме ти да ви качим на джип и да се докоснете до магията на Родопите. 

Ваучерът е за двама и включва:

  • Офроуд сафари за двама
  • Продължителност 3-4 часа
  • Професионален гид

По желание доплати за родопски обяд от био продукти (в процеса на поръчка)

Обяд - 40 лв./човек

Подготвили сме ви необикновенно офроуд сафари - преживяване в тайнствените дебри на Родопите. Опознайте живота на древните ни предци – траките, населявали нашите земи преди 3500 г. Посетете светилищата, на които са правили жертвоприношения към боговете, изживейте култа към Бог Дионис, опознайте бита и вярванията им, чуйте магическите песни на Орфей, бъдете част от древните им ритуали и не на последно място, чрез offroad с военна техника – руски джипове, вдигнете адреналина си, всичко това съчетано с изумителната красота на дивата природа.

Ако сте избрали да добавите и обяд, в края на това офроуд приключение, ще Ви очаква вкусен обяд,край лагерния огън. Заредете тялото и душата си с древните енергийни полета на планината.

Предизвикайте себе си и си позволете да излезнете от стереотипа на познатите туристически атракции и да се потопите в древното вълшебство на предците ни. Посетете места, на които до този момент обикновен турист не е стъпвал. Неслучайно казват, че Родопите са най-мистичната планина в света, елата с нас и ще усетите магията на хилядолетната ни история.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
200,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 2
Продължителност: 3-4 часа
проле-лято-есен
Велинград
Жени, Мъже, Двойки
Адреналин