Зарадвай с подарък преживяване

Офроуд сафари По пътя на траките до Велинград - ваучер

Офроуд сафари По пътя на траките до Велинград - ваучер

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Офроуд сафари "По пътя на траките" до Велинград - подари с ваучер от GiftTube!

Ако искаш да разнообразиш почивката или да изненадаш половинката с вълнуващо преживяване - предлагаме ти да ви качим на джип и да се докоснете до магията на Родопите. 

Ваучерът е за двама и включва:

  • Офроуд сафари за двама
  • Продължителност 3-4 часа
  • Професионален гид

По желание доплати за родопски обяд от био продукти (в процеса на поръчка)

Обяд - 40 лв./човек

Подготвили сме ви необикновенно офроуд сафари - преживяване в тайнствените дебри на Родопите. Опознайте живота на древните ни предци – траките, населявали нашите земи преди 3500 г. Посетете светилищата, на които са правили жертвоприношения към боговете, изживейте култа към Бог Дионис, опознайте бита и вярванията им, чуйте магическите песни на Орфей, бъдете част от древните им ритуали и не на последно място, чрез offroad с военна техника – руски джипове, вдигнете адреналина си, всичко това съчетано с изумителната красота на дивата природа.

Ако сте избрали да добавите и обяд, в края на това офроуд приключение, ще Ви очаква вкусен обяд,край лагерния огън. Заредете тялото и душата си с древните енергийни полета на планината.

Предизвикайте себе си и си позволете да излезнете от стереотипа на познатите туристически атракции и да се потопите в древното вълшебство на предците ни. Посетете места, на които до този момент обикновен турист не е стъпвал. Неслучайно казват, че Родопите са най-мистичната планина в света, елата с нас и ще усетите магията на хилядолетната ни история.

Повече информация
Брой участници: 2
Продължителност: 3-4 часа
май-октомври
Велинград
Жени, Мъже, Двойки, Групи
Ваучер за подарък за мъж: Преживяване, Ваучер за подарък за жена: Преживяване, Подарък за двама: Ваучер за преживяване, На 4 гуми, Купи подарък преживяване – Gift Tube за всеки повод

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

160,00 лв.

    СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
    За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 09.30 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А