Зарадвай с подарък преживяване

Виж Велико Търново отвисоко - офроуд с джип УАЗ

Зарадвай с подарък преживяване

Виж Велико Търново отвисоко - офроуд с джип УАЗ
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
150,00 лв.
Купи

Виж старата българска столица отвисоко с офроуд разходка с джип УАЗ! Събери приятелите и се забавлявай! Вземи с ваучер от Gift Tube! 

Излез от града и се наслади на прекрасни гледки. Ще се насладиш на красотата на Велико Търново и Арбанаси от различен ъгъл и с ново настроение.

Този ваучер за подарък - преживяване включва:

  • офроуд разходка за 6-има с джип УАЗ
  • продължителност - 1 час и 30 минути 
  • професионален водач 

Избор от офроуд терени, за да се насладиш на лека разходка или пък да изпиташ пълния спектър от емоции, преминавайки през истински офроуд терен! Във всеки случай приключението е гарантирано, а живописните гледки от птичи поглед оставят без думи.

За да можем да ви срещнем със сериозни офроуд предизвикателства, ще се возите в УАЗ - една истинска офроуд машина. Атрактивният джип с капацитет до 6-ма души, ще демонстрира автентичността на истинското офроуд изживяване за теб и твоите приятели. 

Вие сте група, на която все не й достигат забавления? Съчетайте разходката с джип с още едно специално предложение – офроуд с АТВ или бъги около Търново и Арбанаси!

За твоята сигурност е осигурен технически изправен автомобил с допълнителна пътническа застраховка, както и предварително подготвен инструктаж за безопасност. Професионален водач ще се съобрази с всичките ти нужди и желания и ще превърне деня в незабравим спомен. 


С ваучер за подарък от Gift Tube сбъдваш мечти!

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
150,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 6
Продължителност: 1
пролет-лято-есен
Велико Търново
Жени, Мъже, Групи
Адреналин