Зарадвай с подарък преживяване

Осинови кошер за 3 месеца - Само в Gift Tube

Зарадвай с подарък преживяване

Осинови кошер за 3 месеца - Само в Gift Tube

Подарете подарък с мисия! Осинови кошер за 3 месеца с ваучер от Gift Tube и спаси пчелите в България. 

Ако пчелите изчезнат, човечеството може да просъществува само 4 години след това, казва Айнщайн. Затова нека подкрепим мрежата от пчелари с "Осинови кошер"  - инициативата, която е модел за помощ на производителите на мед в България и която им дава сигурност за продажбите и обозримост на дейността. Осиновявайки кошер, получаваш: 

  • 9 буркана истински мед (3 буркана на месец по 450 гр. в еко опаковка със семена на медоносни цветя)
  • Персонални етикети с избран от вас дизайн и текст
  • Торбичка за многократна употреба „Спаси пчелите“ и стикер
  • Правото да кръстиш пчелата майка на своя кошер
  • Опция за продължаване до 12 месеца
  • Сертификат за подкрепа на български пчелар

Осиновявайки кошер, увеличаваш семейството си с около 60 000 нови членове, подкрепяш пчеларя, който ще се грижи за твоите пчели, получаваш меда, който са произвели и възможността да се запознаеш с тях, посещавайки пчелина.

Пчелите са признати от ООН за най-значимият биологичен вид, защото те са основни опрашители на 70% - 80% от растителните земеделски култури и са включени в производството на около 1/3 от храните, които използваме.

Но пчелите са в беда. За последните 15 години близо 40% от тях са изчезнали в световен мащаб, а всяка година българските пчелари понасят все по-големи загуби заради натравяния, липса на паша и ниски изкупни цени на меда. Нашата мисия е да подпомогнем увеличаването на пчелните популации и да запазим баланса в природата.

Осиновявайки кошер, увеличавате семейството си с около 60 000 нови члена, подкрепяте пчеларя, който ще се грижи за Вашите пчели, получавате меда, който са произвели и възможността да се запознаете с тях.

С този пакет можете да се възползвате от възможността да осиновите кошер за 3 месеца и да помогнете на избран от ваш пчелар. След края на периода може да продължите своя абонамент до 12 месеца.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Повече информация
Продължителност: 3 месеца
Валидност: 12 месеца
целогодишно
В цялата страна
Жени, Мъже, Деца, Двойки, Групи, 55
Продукти, За него, За нея, Оригинални подаръци

Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

Подари ваучер за преживяване на стойност
от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

Тематичен ваучер
Как работи

Вземи ваучер за конкретно
преживяване - Как работи