Зарадвай с подарък преживяване

Осинови кошер за 3 месеца - Само в Gift Tube

Зарадвай с подарък преживяване

Осинови кошер за 3 месеца - Само в Gift Tube

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
150,00 лв.
Купи

Подарете подарък с мисия! Осинови кошер за 3 месеца с ваучер от Gift Tube и спаси пчелите в България. 

Ако пчелите изчезнат, човечеството може да просъществува само 4 години след това, казва Айнщайн. Затова нека подкрепим мрежата от пчелари с "Осинови кошер"  - инициативата, която е модел за помощ на производителите на мед в България и която им дава сигурност за продажбите и обозримост на дейността. Осиновявайки кошер, получаваш: 

  • 9 буркана истински мед (3 буркана на месец по 450 гр. в еко опаковка със семена на медоносни цветя)
  • Персонални етикети с избран от вас дизайн и текст
  • Торбичка за многократна употреба „Спаси пчелите“ и стикер
  • Правото да кръстиш пчелата майка на своя кошер
  • Опция за продължаване до 12 месеца
  • Сертификат за подкрепа на български пчелар

Осиновявайки кошер, увеличаваш семейството си с около 60 000 нови членове, подкрепяш пчеларя, който ще се грижи за твоите пчели, получаваш меда, който са произвели и възможността да се запознаеш с тях, посещавайки пчелина.

Пчелите са признати от ООН за най-значимият биологичен вид, защото те са основни опрашители на 70% - 80% от растителните земеделски култури и са включени в производството на около 1/3 от храните, които използваме.

Но пчелите са в беда. За последните 15 години близо 40% от тях са изчезнали в световен мащаб, а всяка година българските пчелари понасят все по-големи загуби заради натравяния, липса на паша и ниски изкупни цени на меда. Нашата мисия е да подпомогнем увеличаването на пчелните популации и да запазим баланса в природата.

Осиновявайки кошер, увеличавате семейството си с около 60 000 нови члена, подкрепяте пчеларя, който ще се грижи за Вашите пчели, получавате меда, който са произвели и възможността да се запознаете с тях.

С този пакет можете да се възползвате от възможността да осиновите кошер за 3 месеца и да помогнете на избран от ваш пчелар. След края на периода може да продължите своя абонамент до 12 месеца.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
150,00 лв.
Купи
Повече информация
Продължителност: 3 месеца
целогодишно
В цялата страна
Жени, Мъже, Деца, Двойки, Групи, 55
Продукти