С кода от получения ваучер получателят избирa сам преживяване. Лесно – с 1 клик.
Ако искате да му предложите вашия избор – напишете го в пожеланието.

Кодът от ваучера е за сумата на покупката и може да се използва като Код за отстъпка.
В този случай, с поръчка на по-висока стойност се доплаща само разликата.
Така с 1 ваучер давате достъп до всички услуги в Gift Tube.

Пълен ритрийт с коне - коучинг сесия - ваучер за преживяване

Общ преглед

Какво е пълен ритрийт с коне?

Ритрийт сесия за фокусираност, интуиция, емоционална интелигентност, мотивация. Важни умения, които вървят ръка за ръка с личния и професионалния успех на всеки лидер и на всеки човек. Как да ги овладеем? Как да ги развием в напрегнатото ежедневие?

Има начин.

Каним те на едно уникално преживяване - да прекараш един следобед, общувайки с едни от най-интелигентите и великолепни животни - конете.  Остани навън и под красивите и вдъхновяващи звуци на виолончелото почувствай отново връзката със себе си, природата и щастието.

Защо с коне?

Конете могат да достигнат до нашето вътрешно АЗ и да отразят нашите чувства.

Насладете се на уникалната среща с коня, а после се отпуснете в лека медитация под звуците на челист в подножието на красивата планина.

Време, което заслужавате! Спокойствие, което ще ви се отплати!

Важни детайли:

Коучинг сесията е групова и се провежда в дните понеделник четвъртък, събота и неделя на английски език.

В сесията не е включено яздене на конете.

Не се изисква предишен опит в язденето на коне и медитирането

Услугата се извършва до град Банско, София и Пловдив.

Услугата се предоставя на английски език.

Услугата се предоставя от Khrisallis Coaching Zone – сертифицирани коуч специалисти в Horse Assisted Coaching

Вижте и предложението ни за мастерклас по личностно развитие - коучинг сесия с коне 

Научете повече за  Horse Assisted Coaching

Какво е Horse Assisted Coaching?

Конете са огледало на емоционалното състояние на човека. Нашите чувства, настроения и емоции са езикът, който конете владеят отлично. Те безпогрешно разпознават, когато сме тъжни, щастливи, уверени или напрегнати. Реакциите на конете в присъствието на човека разкриват съкровени неща – какво точно се случва в душата и ума на човека. Тази способност превръща конете в безценен помощник за лично себепознание и израстване. Ключова роля в процеса имат и професионалните коучове в сферата на Horse Assisted Coaching.

Конете не разбират вербалната комуникация и реагират единстевно на невербално напътствие, „съобщено“ им само чрез езика на тялото. Това е ключът към разбирането на терапията с коне. Когато не може да използваме думи, сме в ситуация да мислим как да въздействаме и влияем на околните с други средства. За да накараме конят да се подчини, ние трябва да спечелим неговото доверие и уважение с ясни действия. Също както бизнес лидерите, лидерите в обществото и във всяка група. Всяка загуба на концентрация и на последователност се усеща от коня – той ще загуби интерес и неговият водач ще се провали в задачата. Нещо подобно се случва и с лидерите и техните екипи или последователи.

 

Какво се случва по време на Horse Assisted Coaching?

Horse Assisted Coaching e занимание с коне, което се извършва изцяло на земята и за което не е необходим опит в язденето или общуването с това животно.  Всеки може да стане част от това занимание, без значение от възраст и опит. Случващото се е уникален личен опит, а контактът с коня е ключът, с който стигаме до нашия „проблем“.  

Преди същинската сесия заедно с коуча се дефинират целите на сесията. Участникът ще бъде оставен да общува с коня посредством няколко прости, но мощни действия. Конете дават ясна и честна обратна връзка за това кои сме ние и какво трябва да направим, за да осъществим промени в живота, работата, взаимоотношенията, семейството.

 

Ролята на професионалния коуч

Ролята на коуча е ключова – той оценява случващото се, предоставя упражненията и ръководи целия процес. С действията си той ще улесни процеса по разбиране и невербална комуникация, които се осъществява между човека и животното. Създавайки подкрепяща среда за участниците по време на сесията, те развиват умения като себепознание, увереност в себе си, мотивираност, интуиция, умения да се насладиш на важните моменти, емоционална интелигентност и фокусиране.

За какво помага НАС?

Като отразяват човешките емоции и състояния, конете ни дават и покой, и друга гледна точка към наложените от самите нас психологически бариери и блокажи, от неспособността да се фокусираме върху настоящето и да решим собствените си терзания.  Тази терапия помага за откриването на нашия „проблем“, а с него и на „силата“ ни, работи за повишено самочувствие, утвърждаване, помага при травми, липса на доверие, проблеми с комуникация

Какви лидерски умения можем да научим от тях?

Конете помагат да разберем чуждата гледна точка, да бъдем последователни  и фокусирани, да изграждаме отношения на взаимно доверие, да излезем от зоната си на комфорт, да влияем на тези около нас, да бъдем фокусирани и мотивирани.

 

С GIFT TUBE купуваш ваучер на избрана стойност от 50, 75, 100, 125, 150 или 200 лева, а получателят сам избира своя подарък – преживяване. Той може да доплати или да комбинира услуги само от включените в 6-те ценови категории - Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150 и Premium 200.

Разгледай и предложенията в специалните Promo и Exclusive категории, в които купуваш конкретно преживяване за себе си или за подарък. 

Вземи ваучера си от Gift Tube в безплатна елегантна опаковка, подарък от нас. 

Повече информация
Продължителност: 3 часа
Валидност: 6 м.
целогодишно
Банско
Жени, Мъже, Двойки, Групи, 55
За мъж, За жена, За групи, Личностно развитие, Уроци, Корпоративни

Плати с карта, наложен платеж или банков превод. Вземи на място от офис (Бачо Киро 5А) с предварителна уговорка по телефон.