С кода от получения ваучер получателят избирa сам преживяване. Лесно – с 1 клик.
Ако искате да му предложите вашия избор – напишете го в пожеланието.

Кодът от ваучера е за сумата на покупката и може да се използва като Код за отстъпка.
В този случай, с поръчка на по-висока стойност се доплаща само разликата.
Така с 1 ваучер давате достъп до всички услуги в Gift Tube.

Пакет от 8 занимания за дете на тема по избор (учене чрез игра)

Общ преглед

Вземете ваучер Gift Tube Classic125 лв. и осигурете на малчуганите качествено забавление, чрез което да придобият допълнителни знания. Заниманията са за деца от 3-6 години. 

Под формата на игра и забавления децата постигат самостоятелност, усвояват концентрацията, изграждат умения за научаване и  правят по-лесно логически връзки. 

Подарете това забавление на децата си, докато пиете чаша чай или кафе в школата. 

В края на всяко занимание децата получава малък подарък - изненада. 

Пакетът включва 8 занимания на тема избрана от родителя:

  • Български език, литература и история – децата се запознават с печатните букви и техните звуци, пресъздават ги с различни материали и свикват с тях. Допират се до български герои и техните съкратени истории.
  • Математика и физика – децата се запознават с цифрите, тяхната стойност и значение. Сблъскват се с физичини закони, които заобикалят детското ежедневие и им помага да разберат и опознаят околния свят.
  • Рисуване и творчество – тук децата получават своето поле за изяви – развиват финната моторика, цветови възприятия, самоинициатива и работа в екип.
  • Английски език – работи се по системата POP, която съдържа разнообразни градирани по трудност езикови и когнитивни задачи, които правят усвояването на езика приятно и интересно, а многократната среща с едни и същи думи и изрази в различен контекст повлиява положително трайното запаметяване.

Заниманията се провеждат в група до 4 деца или индивидуално с продължителност 45 минути.

Вижте и пакет от 10 занимания

При правене на резервация родителят избира типа на заниманието и се договаря удобна дата и час. Заниманията могат да бъдат провеждани и индивидуално, не задължително в група.

Детската школа се намира в квартал Красно Село, София.

С GIFT TUBE купуваш ваучер на избрана стойност от 50, 75, 100, 125, 150 или 200 лева, а получателят сам избира своя подарък – преживяване. Той може да доплати или да комбинира услуги само от включените в 6-те ценови категории - Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150 и Premium 200.

Разгледай и предложенията в специалните Promo и Exclusive категории, в които купуваш конкретно преживяване за себе си или за подарък. 

Вземи ваучера си от Gift Tube в безплатна елегантна опаковка, подарък от нас. 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 8x45 мин.
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Деца
Забавления в града, Уроци, За деца

Плати с карта, наложен платеж или банков превод. Вземи на място от офис (Бачо Киро 5А) с предварителна уговорка по телефон.