Зарадвай с подарък преживяване

Панорамно издигане с балон край Пловдив за двама - ваучер за преживяване

Зарадвай с подарък преживяване

Панорамно издигане с балон край Пловдив за двама - ваучер за преживяване
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
50,00 лв.
Купи

Избери си романтично преживяване за двама – панорамно издигане с топловъздушен балон за двама от Пловдив. Оригинален подарък – преживяване от Gift Tube!

Без да имаме криле, ще се издигнем нависоко за едно вълнуващо и красиво преживяване! За едни това да е поредното приключение, за други е начин да се освободят от стреса и напрежението, чувствайки свободата на небесната шир.

Тови ваучер за подарък – преживяване включва:

  • Панорамно издигане с балон за двама в група от летище Белозем
  • Инструктаж
  • Продължителност - 10 минути

Лети се през цялата година!Интересното е, че при зимните полети всъщност въобще не е студено. Горелката топли, а вятърът не се усеща, понеже ние се движим със вятъра!

Ограничения за килограми, които важат за целия кош - 400 кг без пилота. 

За издиганията с балон най-подходящата част от деня са сутрините. Гледките по изгрев слънце са вълшебни. 

* Издиганията се осъществяват през уикенда (събота и неделя) с предварителна резервация и при подходящи атмосферни условия.

Знаете ли каква е разликата между панорамно издигане и полет с балон?

При панорамното издигане балонът е завързан с въжета за земята и буквално се издига до максималната си точка, след което се спуска обратно.

При въздушните разходки на свободното летене балонът се рее във въздуха, може да излетите от едно място и да се прицемим на длуго.

Издигането с балон се практикува, когато метеорологичните условия са подходящи и няма вятър. За да се издигне са му нужни горелки и клапан, а височината се регулира чрез промяна на температурата вътре в купола. Благодарение на лицензираните професионалисти-пилоти ще изпиташ комфорта и спокойствие по време на издигането. Балонът изглежда с просто устройство и управление, но истинате е, че за да бъде управляван се изискват специални знания и пилотни умения.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
50,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 10 минути
целогодишно
Пловдив
Адреналин
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.