Зарадвай с подарък преживяване

С Драконови лодки по Рабишкото езеро

С Драконови лодки по Рабишкото езеро

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Отдай се на водни емоции с плаване с драконови лодки на Рабишкото езеро! Ново приключение за теб и приятели, с което да се състезавате и забавлявате! 

Дори досега да не си влизал в каяк, кану или гребна лодка няма да ти е трудно да гребеш в драконова лодка, защото тя е много стабилна на вода и е подходяща за начинаещи. Деца на 6 години до възрастни над 75 години могат успешно да участват в това водно приключение. Затова и преживяването е много подходящо за големи приятелски или семейни групи. р

Ваучерът за преживяване включва:

  • Плаване с Драконови лодки за 1 участник (в хода на поръчката може да добавите още участници)   
  • инструктаж за гребане в дракнова лодка
  • загрявка
  • гондолиер, който управлява лодката
  • спасител
  • продължителност - 2-3 часа

Важно: Може да наемете лодките, за да организираме състезателен тиймбилдинг или да се включите индивидуално в плаването при организирано събитие по график и при минимум 30 участници. Плавания с Драконови лодки се организират веднъж месечно на Рабишкото езеро, без зимните месеци. 

Рабишкото езеро се намира в непосредствена близост до световно известната пещера Магура и представлява достатъчно голям водоем от спокойна вода, който е изключитено подходящ за начинаещи любители на водните спортове.

Научи още за Драконовите лодки

Драконовите лодки са тесни и дълги, украсени с глава на дракон отпред и опашка на дракон отзад. При ползването на лодките гребците задължително се екипират със спасителни жилетки и се осигурява воден спасител.

Разполагаме с 2 драконови лодки за общ капацитет 42 души. Лодките са оборудвани със спасителни жилетки, кормчии и воден спасител. Във всяка лодка влизат 20 гребци, 1 гондолиер и 1 барабанчик всяка Организираме състезания между двете лодки. Стартът на състезанието се дава от барабаните, след което отборите на всеки от драконите гребат смело, за да преминат първи на финалната линия. Освен барабан отпред всяка лодка се управлява от кормчия отзад, който чрез двуметрово гребло дава посоката на движение на лодката.

Целта на плаването е да се получи синхрон в действията на целия отбор в лодката, така че загребването да става едновременно и ритмично. Когато се постигне това условие лодките с двата отбора може да се състезават и да излъчат победител.

 

Услугата се предоставя от Приключенски център - Белоградчик

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

32,00 лв.

    СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
    За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 09.30 и 18.30 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А