Плюшен бухал Bukowski - The Great Hono

Плюшен бухал Bukowski - The Great Hono
37,00 лв.

Плюшен бухал Bukowski - The Great Hono

Направи сантиментален подарък и подари невероятен плюшен бухал в знак на обич с име The Great Hono. Поръчай висококачествен плюш на Bukowski на най-добра цена от Gift Tube.

- Играчката е с размер 25 см.

Плюшената играчка е подходящ подарък и за деца, и за пораснали момичета.

Прекрасна добавка към ваучер за преживяване или в комбинация с вечна роза.

Ще получите плюшената играчка с доставка за 1 работен ден опаковката в прозрачен плик. 

*Този артикул е сертифициран по EN71 - 1,2 и 3 за всички възрасти. Препоръка за възраст: 6 m +

Виж повече за плюшените играчки Bukowski: 

Всички продукти, произведени от Bukowski са антиалергични, ръчно изработени и подходящи за деца под 1 годинка. Вложени са изцяло нови материали от най-високо качество - висококачествен плюш, полиестерна вата и полиестерни гранули, които са зашити в здрава торбичка, за да се предотврати тяхното разпиляване в цялата играчка.

Твърдите части от играчката са закрепени по метода на двойно „заключване“, което ги прави почти невъзможни за изтръгване, особено от децата по време на игра. Всички меки играчки са с CE етикет, съгласно метода на изпитване EN 71-1/2, играчките могат да се перат на 30 градуса.

На всяка играчка може да намерите хартиен етикет, прикрепен към продукта с допълнителна информация. Можете да разберете как се е стигнало до ушиването на тази играчка, както и името и. Мечетата Буковски имат уникален дизайн и всяка играчка има свой прототип – истинско човешко същество – очарователен факт, който ги прави още по-интересни.