Плюшено мече Bukowski - Oliver

Плюшено мече Bukowski - Oliver
26,00 лв.

Плюшено бяло мече с шалче Bukowski - Oliver.

Направи сантиментален подарък и подари малко пухкаво мече от висококачествения плюш на Bukowski на най-добра цена от Gift Tube.

Плюшената играчка е подходящ подарък и за деца, и за пораснали момичета.

Прекрасна добавка към ваучер за преживяване.

Играчката е с големина 15 см.

Ще я получите с доставка за 1 работен ден опаковката в прозрачен плик. 

*Този артикул е сертифициран по EN71 - 1,2 и 3 за всички възрасти. Препоръка за възраст: 6 m +

Виж повече за плюшените играчки Bukowski: 

Всички продукти, произведени от Bukowski са антиалергични, ръчно изработени и подходящи за деца под 1 годинка. Вложени са изцяло нови материали от най-високо качество - висококачествен плюш, полиестерна вата и полиестерни гранули, които са зашити в здрава торбичка, за да се предотврати тяхното разпиляване в цялата играчка.

Твърдите части от играчката са закрепени по метода на двойно „заключване“, което ги прави почти невъзможни за изтръгване, особено от децата по време на игра. Всички меки играчки са с CE етикет, съгласно метода на изпитване EN 71-1/2, играчките могат да се перат на 30 градуса.

На всяка играчка може да намерите хартиен етикет, прикрепен към продукта с допълнителна информация. Можете да разберете как се е стигнало до ушиването на тази играчка, както и името и. Мечетата Буковски имат уникален дизайн и всяка играчка има свой прототип – истинско човешко същество – очарователен факт, който ги прави още по-интересни.

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.