"Той е Тийн" – подаръчен комплект от 3 книги

"Той е Тийн" – подаръчен комплект от 3 книги
49,00 лв.
"Той е тийн"- подаръчен комплект от 3 заглавия за тийнейджър от издателство "Ентусиаст".
 
Нашите предложения от 3 подбрани заглавия:
  • „Нашите мастилени сърца“ , автор Кристъл Съдърленд
  • „Вселената на раменете ми“, автор Дженифър Нивън
  • Защото никога няма да се срещнем“, Автор Лия Томас
За "Нашите мастилени сърца:

„Винаги съм си мислел, че моментът, в който човек среща любовта на живота си, ще е като по филмите…“

Хенри Пейдж е киноманиак и безнадежден романтик. Той чака любовта като на забавен кадър, любовта, от коя то сърцето замира и нищо друго вече не е от значение. Така че последният човек, в когото допуска, че може да се влюби, е Грейс.

Грейс Таун не е обичайната филмова героиня. Облича се в размъкнати момчешки дрехи, мирише така, сякаш не се е къпала от седмици, и се подпира с бастун, докато ходи. Тя не се покрива с ничия представа за момиче мечта, но Хенри не може да спре да мисли за нея. Има нещо прекършено у Грейс. Душата й е пропукана от мрачните тайни на нейното минало. И единственото, което Хенри иска, е да й помогне да „се събере“ отново и да се превърне в жизнерадостното и усмихнато момиче, което е била. Но дали Грейс ще го допусне до себе си? И достатъчна ли е любовта, за да извади от мрака едно наранено сърце?

"Вселената на раменете ми“:

Всички мислят, че познават Либи Страут – „най-дебелата тийнейджърка в Америка“. След смъртта на майка ѝ тя се затваря вкъщи, за да се справи с мъката от загубата. Няколко години по-късно Либи е много променена и готова да напусне пределите на дома си, да се върне в училище, да намери нови приятели, да се влюби… Готова е да се възползва от всяка възможност, която животът предлага.

Всички мислят, че познават Джак Маслин. Той е наперен самохвалко, но също така владее до съвършенство умението да дава на хората онова, което искат. И да се вписва навсякъде. Никой обаче не знае, че Джак пази тайна: той страда от рядка болест и не може да разпознава лица. Дори родителите и братята му са като непознати за него....

"Защото никога няма да се срещнем"

Оли и Мориц са най-добри приятели, но никога няма да се срещнат. Оли страда от опасна за живота алергия към електричеството, а слабото сърце на Мориц изисква пейсмейкър. Ако някога се срещнат, и двамата могат да умрат. Двете момчета живеят като изгнаници от обществото, но чрез писмата, които си разменят, помежду им се установява силна връзка – спасително въже в мрачни времена: когато единствената приятелка на Оли, Лиз, го изоставя, а Мориц се бори с грубиян, решен да го унищожи. Но когато Мориц разкрива ключа към общото им, зловещо минало, започнало преди години в загадъчна германска лаборатория, приятелството им е изправено пред изпитание, което нито единият, нито другият е очаквал.

Може да поръчате с доставка до адрес с куриер на Спиди. Или да вземете подаръчния комплект от офиса на Gift Tube на ул. "Бачо Киро" 5А, офис 6. 

  • „Нашите мастилени сърца“ , автор Кристъл Съдърленд
  • „Вселената на раменете ми“, автор Дженифър Нивън
  • Защото никога няма да се срещнем“, Автор Лия Томас

 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.