Подаръчен пакет - Грижа за имунитета

Подаръчен пакет - Грижа за имунитета
75,00 лв.

Подаръчен пакет - Грижа за имунитета от Gift Tube!

Получавате кутия с подбрани супер храни, подпомагащи правилната функция на имунитета, подходящ за есенно-зимния сезон и за всеки, който държи на качествените продукти.

Селекцията включва следните продукти:

  • ФУНКЦИОНАЛЕН МИКС IMMUNITY MIX DRAGON SUPERF 150ГР

  • ПЧЕЛЕН ЕЛЕКСИР 250ГР РОЯЛ БИЙС

  • ЧАЙ ПОДКРЕПА ЗА ИМУНИТЕТА 17ПАК YOGI TEA

  • СОК ОТ ЕХИНАЦЕЯ 200МЛ SCHOENENBERGER

Може да поръчате с доставка до три дни и да имате цялата гама от продукти за подкрепа на имунитета.

Комплектът е подходящ подарък за приятел, колега или любим човек.

Виж повече за продуктите:

ФУНКЦИОНАЛЕН МИКС IMMUNITY MIX DRAGON SUPERF 150ГР е бленд от органични суперхрани – шипки, ацерола и баобаб, с естествен източник на витамин С, който допринася за нормалната функция на имунната система. Миксът е допълнен от познатата като адаптоген – ашваганда и чили на прах, което стимулира кръвообращението.

ПЧЕЛЕН ЕЛЕКСИР 250ГР РОЯЛ БИЙС е уникална комбинация от мед, пчелен прашец, прополис и пчелно млечице с множество ползи за организма.
Допринася за повишаване имунитета на организма, понижаване на холестерола, стимулира функцията на жлезите с вътрешна секреция, при анемии, при язва, гастрит, колит и др.
Комбинацията подобрява физическия и психическия тонус, подходяща е при слабост, безсилие, влияе върху растежа и метаболизма на организма, забавя процесите на стареене, спомага за подобряване дейността на яйчниците.
Има силно изразен анаболен ефект, за активно спортуващи и умствено натоварени хора.

ЧАЙ ПОДКРЕПА ЗА ИМУНИТЕТА 17ПАК YOGI TEA e аюрведична рецепта, която хармонира силата на билките в подкрепа на имунитета. Горчиво-сладкият вкус на Echinacea се комбинира с плодове бъз и ароматен босилек, а естественият витамин С от плодчета ацерола осигурява естествена подкрепа на имунната система.

СОК ОТ ЕХИНАЦЕЯ 200МЛ SCHOENENBERGER е изцяло натурален продукт. Сокът от ехинацея е природен имуностимулант, много подходящ за ежедневна употреба през студените месеци и преходните периоди между сезоните. Този био сок може да бъде използван при усещане за неразположение, като ефективно ще подсили имунната система и ще помогне за предпазване от настинка и грип.

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.