"Астро свят" - подаръчен пакет от 6 книги за астрологията

"Астро свят" - подаръчен пакет от 6 книги за астрологията
99,00 лв.

Подаръчен комплект "Астро свят" с 6 подбрани заглавия за запалените по астрологията.

От издателство "Ентусиаст".

6 заглавия за тези, които искат да надникнат в тайнството на астрологията:

  • Пътят на душата през зодиака, автор Хули Леонис
  • Луната – нашата истинска същност, автор Хули Леонис
  • Уроците на Сатурн, автор Хули Леонис
  • Ретроградните планети, автор Хули Леонис
  • Очевидната скрита истина за любовта, автор Хули Леонис
  • Очевидната скрита истина за емоциите. Тайните на Венера, автор Хули Леонис

Може да поръчате с доставка до адрес с куриер на Спиди. Или да вземете подаръчния комплект от офиса на Gift Tube на ул. "Бачо Киро" 5А, офис 6. 

 
 
 

За "Пътят на душата през зодиака:

„Пътят на душата през зодиака“ ни учи, че астрологията не се изчерпва с познаването на зодиите и че не е задължително представителите на една зодия да си приличат и да имат сходни моменти в живота. Астрологията е наука, която има много направления и взема под внимание много елементи, които придават различни оттенъци на зодията и правят човек индивидуален и различен. Неслучайно астрологията е наречена царицата на езотеричните науки, тъй като при нея освен че се вижда психотипът на човека в определени подробности, но и могат да се определят събития от живота му до огромна точност.

За "Луната – нашата истинска същност“:

Настоящият том ще ви даде едно ново астрологично познание, свързано с вашата истинска личност. Ще бъдете изненадани колко много ще се разпознаете в написаното. Тази книга ще ви отговори и защо не се припознавате в зодиакалния си знак, както и ще отвори вратата към нови аспекти на вашата личност, за които не сте подозирали до момента. Ще си дадете сметка за личната ви сила и за потенциала, който носите от минали животи. Оттук нататък няма да питате хората само коя зодия са и кой им е асцендентът, а ще ги питате и за позицията на лунния им знак.

За "Уроците на Сатурн“:

Настоящата книга ни разкрива какви са уроците на Сатурн – планетата, която свързва в живота ни миналото с настоящето и бъдещето. Припомня ни какво не сме научили, както и какво трябва да научим, за да сме щастливи в бъдеще. Без да се изправим пред уроците на Сатурн и да се справим с тях, ние няма как да сме щастливи. Само че има едно условие – за да можем да се справим с тези уроци, ние трябва да сме зрели, мъдри и да сме овладели страховете си. Не успеем ли да направим това, Сатурн ще бъде най-голямото предизвикателство в живота ни. Успеем ли обаче, тогава ще се насладим на зрялото и заслужено щастие и ще се възхищаваме на собствената си сила.

За "Ретроградните планети“:

Ретроградните планети дават една различна гледна точка към живота. Тя е лична и съкровена, но едновременно с това и много уплашена, гледна точка, която се страхува да излезе на светло и да се слее с енергията навън. Хората, които отработват енергията на ретроградните планети, често се чувстват като затворници, но пазачите в този затвор са самите те. Тяхната задача е отново да се свържат със света, който ги заобикаля, и то по един здравословен начин.

За "Очевидната скрита истина за любовта“:

Любовта е пъстра и многоцветна. В нея има нежност и красота, но и болка и разочарование. Вие с кое нейно лице се свързвате? Любовта винаги присъства в живота ни, но дали я познаваме, дали я виждаме, или я оставяме да мине покрай нас, без дори да си даваме сметка, че сме я срещнали?

За „Очевидната скрита истина за емоциите":

Емоциите са ключът към развиването на интуитивната ни връзка със себе си, а следователно и към постигането на личен успех, щастие и любов извън рамката на чужди модели. Готови ли сте да поемете на пътешествие към дълбините на емоционалния си свят?