"Бизнес и маркетинг" - подаръчен пакет от 2 книги

"Бизнес и маркетинг" - подаръчен пакет от 2 книги
49,00 лв.

"Бизнес и маркетинг" - подаръчен комплект заглавия от Гай Кавазаки - основател, партньор и предприемач в Garage Technology Ventures.

  • Изкуството да стартираш бизнес 2.0“ , автор Гай Кавазаки
  • Изкуството да очароваш“, автор Гай Кавазаки
За "Изкуството да стартираш бизнес 2.0“:

„Изкуството да стартираш бизнес 2.0“ е напълно преработена и разширена версия на превърналия се в класика бестселър на Гай Кавазаки, от който ще научите как да лансирате своя нов продукт, услуга или идея. Независимо дали сте бъдещ предприемач, собственик на малък бизнес, работите за голяма компания или за нестопанска организация, ще се сблъскате с теми като иновациите, подбора на персонал, набирането на капитал и създаването на марка. През последните години в бизнеса настъпиха земетръсни промени. Много от базовите елементи на стартирането вече са по-лесно постижими, по-евтини и по-достъпни. Бизнес плановете са излишни, а краудфъндингът е приложимата алтернатива на ухажването на инвеститори. „Облакът“ прави базовата инфраструктура лесно достижима за почти всяка една нова компания.

Книгата ще ви покаже как ефективно да използвате всички тези съвременни инструменти и как да овладеете вечните предизвикателства: да изградите силен екип, да създадете страхотен продукт или услуга и да се изправите срещу конкуренцията.

За Изкуството да очароваш“:

Колкото по-големи са целите ви, толкова повече ще трябва да промените сърцата, умовете и действията на хората. Това важи с особена сила, ако разполагате с ограничени ресурси и силни конкуренти. Ако има нужда да очаровате хората, значи правите нещо смислено. Ако правите нещо смислено – значи имате нужда от очарование. Очарованието е процес, а не еднократен акт. Вие искате усилията ви да бъдат трайни, а това означава хората да приемат присърце каузата ви, да отговорят по същия начин и да изпълнят онова, което са обещали, в името на вашата кауза.

Може да поръчате с доставка до адрес с куриер на Спиди. Или да вземете подаръчния комплект от офиса на Gift Tube на ул. "Бачо Киро" 5А, офис 6.