Подаръчен пакет 2 книги Силни жени - ваучер за подарък

Подаръчен пакет 2 книги Силни жени - ваучер за подарък

49,00 лв.

Подари подаръчен комплект с 2 подбрани и неустоими заглавия.

Подарявайки ваучер от Gift Tube вие давате възможност на получателя да избере този подаръчен пакет или друго преживяване включено в ценовата категория. Ако искате да закупите конкретния пакет, моля заявете го тук.

С подаръчен пакет книги " Силни жени" ще зарадвате някого като добавите в колекцията му още две заглавия, които ще го развълнуват, ще го пренесат в света на жените, които не познават препятствия и са силно убедени в своя успех.

Получавате две подбрани предложения за силни жени:

  • „Непокорните диви“, автор Кристина Морато
  • "Даяна". Нейната истинска история от първо лице“, автор Андрю Мортън

За "Непокорните диви" :

Имената на Мария Калас, Коко Шанел, Уолис Симпсън, Ева Перон, Барбара Хътън, Одри Хепбърн и Джаки Кенеди в продължение на години изпълват страниците на списанията. Благодарение на таланта, красотата и ярките им личностни качества, те се превръщат в легенди. Известни, богати и привлекателни, в очите на целия свят изглеждат съвършени. Икони на модата и светския живот, те създават собствен стил и са следвани с възхищение от милиони жени, които мечтаят да приличат на тях.Чрез тази книга читателят ще открие светлините и сенките на едни непокорни и борбени жени, които продължават да ни очароват, защото доказват, че приказките за вълшебници съществуват. Макар невинаги да имат щастлив финал…

За "Даяна":

Наистина завладяваща... Оставя те без дъх. DAILY MAIL. Невероятна книга, пълна с прозрения за живота на Даяна... Лична, искрена и шокираща на места. THE SUNDAY TIMES. Откровен, завладяващ и малко плашещ портрет на „последната икона на двайсети век“ DAILY TELEGRAPH

Ако Даяна се беше родила през Средновековието, щеше да бъде обезглавена. Дики Арбитър, бивш прессекретар на Кралицата

Важно: В случай, че имате подаръчен ваучер и искате да заявите този пакет, моля при резервацията не забравяйте да ни посочите адреса, на който искате да получите подаръка си.

* При резервация на този пакет с ваучер от Gift Tube, имате предвид, че не е включена куриерската такса не е включена в пакета.

Повече информация
Брой участници: 1
целогодишно
В цялата страна
Жени
Ваучер за подарък за жена: Преживяване, Продукти, Книги, Gift Boxes