Зарадвай с подарък преживяване

Полет с балон - Балонена Дунав фиеста- 29.06 -1.07 - ваучер за преживяване

Полет с балон - Балонена Дунав фиеста- 29.06 -1.07 - ваучер за преживяване

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Подари (си) незабравимо преживяване - полет с балон на международната Дунав фиеста - вземи с ваучер от Gift Tube!

Представи си балоните над Дунава. А сега си представи, че ти и твоят любим сте в балона и летите. Да, мечтите се сбъдват. Не пропускай първата международна Дунав балонена фиеста! 

Вземи ваучер за полет с балон за теб или подарък. Побързай да запазиш своето място. Местата са ограничени. 

Цели три дни ще летят балони. Цветни балони с усмихнати хора ще излитат от крепостта баба Вида над Видин и над Дунава с приземяване в Румъния!

Кога и къде ще се състои събитието? /29.06 -1.07 2023/ Видин

Какво включва този ваучер?

 • Полет с балон за един участник
 • Продължителност на полета - 1 час
 • Трансфер до мястото на излитане

Добави още участници в процеса на поръчка.

Допълнителни условия: Цената за деца е намалена от 300 лв. на 200 лв

За да направиш своята резервация е необходимо да направиш регистрация на ваучера и да се свържеш с изпълнителя, за да запазиш своето място.

Важна информация:

В случай, на неподходящи метеорологични условия и отлагане на полета, услугата ще се предостави в друг подходящ период и ваучерът НЕ се губи и може да се използва до края на неговата валидност.

Разгледай и другите ваучери за полети с балон.

С Gift Tube сбъдваш мечти!

 

Повече за полетите с балон:

Полетът с балон е изживяване, при което пътниците се качват в голям балон, който се издига във въздуха благодарение на горещ въздух. Гледките, които се откриват от балона, както и спокойния полет е преживяване, което не може да бъде сравнено с никое друго. 

Летенето с балон е уникална възможност за споделяне на преживяването с най-близките ви хора, което може да бъде емоционално свързващо и укрепващо за отношенията ви. Ще се насладите на една обща визия и ще преживеете заедно усещането за приключение и изключителност. Забавление, което със сигурност няма да забравите. 

Приземяването с топловъздушен балон е важна част от полета и изисква внимание и предпазливост от страна на капитана и пътниците. Обикновено, когато капитанът реши, че е време за приземяване, той избира подходящо място, което трябва да бъде открито и безопасно.

След като мястото е определено, капитанът започва да намалява скоростта на балона, като изпуска горещия въздух и разрежда горивната камера. Това позволява на балона да започне да се спуска бавно и контролирано. Капитанът следи добре скоростта и посоката на спускане, за да осигури безопасно приземяване на балона.

Когато балонът докосне земята, капитанът и екипажът се грижат за разтоварването на балона и приготвят го за следващото полет. Приземяването може да бъде малко треперливо, особено ако има силни ветрове, но капитанът е обучен да контролира балона и да осигури безопасно приземяване.

Важно е да се отбележи, че приземяването на топловъздушен балон може да бъде малко по-неудобно, отколкото се очаква. Пътниците трябва да бъдат готови да се изправят на крака, когато балонът докосне земята, както и да помогнат за разтоварването на балона.

 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 60 минути
29.06-1.07
Видин

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

300,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ
  Вземи своя ваучер директно от офиса ни в София на ул. Бачо Киро 5А, на ъгъла с бул. Дондуков. Всеки работен ден, от 09.30 до 18.30 ч. Направи поръчка през сайта, отбележи доставка "на място", а в полето за адрес напиши: Бачо Киро 5А. Ваучерът е готов за вземане веднага след като направиш поръчката. Плащането на място се извършва само в брой.

  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.