Зарадвай с подарък преживяване

Полет с жирокоптер в района на София - подарък преживяване

Полет с жирокоптер в района на София - подарък преживяване

От 200,00 лв.

До 400,00 лв.

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Полет с жирокоптер в района на София

Купи ваучер за полет с жирокоптер онлайн от Gift Tube на добра цена! За всеки, който иска да полети!

Смени гледната точка и виж света отвисоко! Полет с жирокоптер – нова и много интересна летателна машина, която e абсолютен хит сред почитателите на полетите и приключенията.

Незабравимо приключение – 20-минутен полет с жирокоптер.  Чиста проба щастие и адреналин!  

Този ваучер за преживяване включва:

  • Полет с жирокоптер за 1 пасажер
  • Пилот, оборудване, гориво
  • Място на излитане - Нови Искър
  • Полети се осъществяват и през зимата при добри метеорологични условия.
  • Продължителност на полета - 20 минути. Използвайте допълнителните опции в хода на поръчката, за да закупите полет за 60 минути

Полетите се изпълняват всеки ден, по предварителна уговорка при подходящо време. Максимална тежест на пасажера – 110 кг.  Услугата е подходяща за деца над 6 годищна възраст. Лица под 18 години могат да летят с писмено съгласие от родител

Виж още въздушни преживявания

 

 

Жирокоптерът прилича доста на хеликоптер, моге да се каже, че е негов пръв братовчед. Жирокоптерът е със затворена кабина. Той е изключително маневрена машина, която предоставя възможност да се лети на всевъзможни височини и места. Ти решаваш дали искаш да се издигнеш на височина от 5, 50, 150 или 2000 метра и с каква скорост. Хубавото е, че жирокоптерът може да се движи с мнотго ниска скорост, така че да се порадвате на невероятните гледки от специфичен ъгъл.

Въпреки малките си размери, жирокоптерът е една от най-безопасните летателни машини и ще ви осигури прекрасно и сигурно преживяване.

Сега имаш възможност да закупиш ваучер за полет с жирокоптер на изгодна цена от онлайн платформата GiftTube. Онлайн поръчката става изключително бързо и лесно. Ти купуваш – получателят избира кога да се възползва от ваучера. Подарък – елегантна опаковка “тубус”, в която ще пристигне ваучерът до посочения от теб адрес. За да подариш преживяването със стил и увереност! 

С онлайн платформата на GiftTube можеш да купиш и подариш оригинален подарък – преживяване. Преживяването е уникална изненада, подходяща за всеки повод и празник. Отлична цена, бърза доставка, опаковка – подарък.

 

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

200,00 лв.

    СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
    За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 14.00 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А