С кода от получения ваучер получателят избирa сам преживяване. Лесно – с 1 клик.
Ако искате да му предложите вашия избор – напишете го в пожеланието.

Кодът от ваучера е за сумата на покупката и може да се използва като Код за отстъпка.
В този случай, с поръчка на по-висока стойност се доплаща само разликата.
Така с 1 ваучер давате достъп до всички услуги в Gift Tube.

Полет с парапланер и ПОДАРЪК HD видео- подарък преживяване

Общ преглед

Подари (си) тандемен полет с парапланер с ваучер Gift Tube Classic 125 лв. 

Полетът с парапланер е един от най-лесните и приятни начини да усетиш свободата на птиците, а летенето в тандем с опитен инструктор го прави и един от най-достъпните. Единственото, което се изисква от вас е желание. За всичко останало ще се погрижи вашият личен пилот.

Предлагаме ви едно уникално изживяване, на което максимално да се насладите. Доверете се на опитни пилоти с дългогодишен стаж, които ще ви накарат да полетите.

След края на това приключение, можете да му се радвате отново и отново, тъй като ще получите ПОДАРЪК HD клип на своя полет.

Полетът е с продължителност 10 мин. Излитането е от град Нови Искър. Лети се над село Кътина, река Искър и южните склонове на Стара планина. Височината на издигане е от 400 до 1000м.

Мечтаеш ли да можеш да летиш? Не забравяй, че понякога мечтите се сбъдват и ако става дума за летене.Може да организираме тандемните полети всеки ден и зависиме единствено от метеорологичните условия и вашето свободно време.

С Gift Tube сбъдвате мечти.

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 10 мин.
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Жени, Мъже
За мъж, За жена, Адреналин

Плати с карта, наложен платеж или банков превод. Вземи на място от офис (Бачо Киро 5А) с предварителна уговорка по телефон.