Зарадвай с подарък преживяване

Свободен полет с балон в района на Видин за един - ваучер за преживяване

Зарадвай с подарък преживяване

Свободен полет с балон в района на Видин за един - ваучер за преживяване

Наслади се на 30-минутен полет в района на Видин и си направи страхотни снимки отвисоко! Вземи за себе си или за подарък с ваучер от Gift Tube.

Детайли на преживяването:

  • Часът на излитане обикновено е между 7:00 и 8:00 сутринта.
  • Цялото преживяване включва: свободен полет, церемония с естествено пенливо вино след окончателното кацане на балона, трансфер обратно до мястото на излитане.

Не се страхувай да полетиш! Ако си си от хората, които стоят спокойно на терасата на 5-ия етаж, без да усещат подкосяване в краката, то би летял спокойно и на балон.

Полетът с балон над Видин е с продължителност 30 минути поради сравнително по-равниния характер на местността в сравнение с полета над Белоградчишките скали. При полет в района на Видин често се вижда целия завой на река Дунав, а преживяването е също толкова вълнуващо!

Лети се рано сутрин или привечер, когато вятърът е най-спокоен. Балонът се издига след затоплянето на горещ въздух в купола му и се снишава при изстиването на този въздух. Кацането става чрез контролирано изпускане на горещия въздух посредством голяма клапа в най-горната част на балона.

Услугата се предостава от Приключенски център – Белоградчик!

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 30 минути
Валидност: 12 месеца
целогодишно
Белоградчик
Жени, Мъже, Деца, 55
За мъж, За жена, Адреналин

Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

Подари ваучер за преживяване на стойност
от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

Тематичен ваучер
Как работи

Вземи ваучер за конкретно
преживяване - Как работи