С кода от получения ваучер получателят избирa сам преживяване. Лесно – с 1 клик.
Ако искате да му предложите вашия избор – напишете го в пожеланието.

Кодът от ваучера е за сумата на покупката и може да се използва като Код за отстъпка.
В този случай, с поръчка на по-висока стойност се доплаща само разликата.
Така с 1 ваучер давате достъп до всички услуги в Gift Tube.

Поставяне на ботокс + консултация с пластичен хирург

Общ преглед

Направи оригинален подарък преживяване или вземи за себе си -Поставяне на ботокс  + консултация с пластичен хирург- с ваучер Gift Tube Premium 200 лева

Инжектирането на ботулинов токсин, масово познат като ботокс, е най-добрият нехирургичен метод за третиране на мимически бръчки в областта на челото, около очите и между веждите.

Ефектът е видим на 4-5 ден след манипулацията. Извършва се контролен преглед на втората седмица след процедурата и при необходимост се прави допълнителна корекция.

Ефектът трае около 6 месеца, като с всяка следваща процедура тази продължителност расте. Инжектирането не бива да е по-често от два пъти годишно.

Процедурата се състои в прицелно инжектиране на ботулинов токсин в дадени мимически мускули, като по този начин се отслабва тяхното действие и надлежащата кожа се изглажда. Ботулиновият токсин е пречистен естествен протеин. Веществото се синтезира от специфичен вид бактерии и блокира освобождаването на невротрансмитер от нервните окончания към мускулните.

Времетраене – 1 час

С услугата получавате и безплатна VIP карта.

Услугата се предоставя от BodyLab Studio.

Вижте още специализирани козметични услуги тук

С GIFT TUBE купуваш ваучер на избрана стойност от 50, 75, 100, 125, 150 или 200 лева, а получателят сам избира своя подарък – преживяване. Той може да доплати или да комбинира услуги само от включените в 6-те ценови категории - Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150 и Premium 200.

Разгледай и предложенията в специалните Promo и Exclusive категории, в които купуваш конкретно преживяване за себе си или за подарък. 

Вземи ваучера си от Gift Tube в безплатна елегантна опаковка, подарък от нас. 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 1 час
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Жени
Красота и здраве, За жена, Красота

Плати с карта, наложен платеж или банков превод. Вземи на място от офис (Бачо Киро 5А) с предварителна уговорка по телефон.