Приключение зад кулисите на театър „София“ - ваучер за преживяване

Общ преглед

С ваучер Gift Tube Medium 100 лв. може да резервирате ексклузивното преживяване- Приключение зад кулисите на театър София!

Очаква ви истинско и то ЕКСКЛУЗИВНО приключение в театър София. Само чрез ваучер от GIFT TUBE може да се докоснете до истинската магия. Как? Очаква ви двучасова разходка из театъра, придружена с разкази от представители на различните служби, които се грижат за магията на театралното изкуство.

Това преживяване трябва да се съпреживее и е за група до 6 човека. Ваучерът от GIFT TUBE осигурява достъпа за всички тях. Забавлявайте се и разказвайте!

Очаква ви обиколка из театралния гардероб, гримьорната, осветителна и звукова кабина и други недостъпни за зрителите места, където се създава голяма част от магията на театъра. Ще бъдете разведени, ще Ви бъдат разказани тайни от кухнята, ще имате шанс да пипнете перуки, маски, костюми и др. Ще се запознаете с хора, за чиито професии не сте подозирали, че съществуват.

Важи за до 6 човека група при предварително направена уговорка за ден и час, съобразена с програмата на театъра.

Продължителност: 2 часа

Страхотен и неподражаем подарък- за колеги, приятели, семейство, за всички любители на театъра. GIFT TUBE ви дава неподозирани възможности за забавления в града и запомнящи се подаръци за всеки повод.

Повече информация
Брой участници: 6
Продължителност: 2 часа
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Жени, Мъже, Двойки, Групи, 55
Преживявания, Забавления, Събития, За мъж, За жена, Забавления в града