Зарадвай с подарък преживяване

Приключение за двама в аквапарк Нептун - ваучер за подарък

Зарадвай с подарък преживяване

Приключение за двама в аквапарк Нептун - ваучер за подарък
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи

Приключение за двама в аквапарк Нептун - ваучер за преживяване от Gift Tube

Избери запомнящо се лятно приключение, вземи приятел, колега или любим човек и се забавлявайте на макс в аквапарк Нептун, само на 5 км. от Созопол!

Съчетай лятната си почивка с едно истинско приключение за сетивата и мощен прилив на адреналин в тялото, каквито със сигурност ти гарантират атракционите в аквапарка. Многобройните водни пързалки, както и най-големият безопасен детски „Пратер“ в България, са само малка част от водната магия, в която ще се потопиш.

Ваучерът е за двама и включва:

  • Два билета за Аквапарк Нептун
  • Ползването на всички водни атракциони, съблекални, тоалетни и душове
  • Шезлонг, чадър, надуваеми рингове
  • Застраховка срещу злополука
  • Безплатен паркинг

Паркът е разположен в естествена среда, пълна с колорит, сред много зелени площи и обширни пространства. На територията му са изградени разнообразни заведения за хранене, зони за релакс и барове, които със сигурност ще задоволят и най-претенциозните желания на своите клиенти.

Аквапарк Нептун в Равадиново на 5км. от Созопол, предлага на своите посетители едно истинско приключение и уникално за България обширно пространство. Многобройните водни пързалки и най-големият и безопасен детски Пратер в страната са разположени на 50 000 кв.м. сред зелени площи и обширни пространства със заведения за хранене, барове, зони за релакс и допълнителни услуги.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 2
Продължителност: 1 ден
юни-септември
Созопол
Забавления, Адреналин
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.