Програма IMMUNIS + арома маска – подарък с грижа

Програма IMMUNIS + арома маска – подарък с грижа

50,00 лв.

Подари грижа или сам се погрижи за себе си! Вземи програмите на IMMUNIS Boutique Herbal Lab и ароматерапевтчична маска с ваучер Gift Tube Basic 50!

Програмите на IMMUNIS са ритуал за здравето на духа и тялото ти. Избери от 6-те  програми и започни деня по най-добрия начин – с чай, мед и растителни екстракти. Добави към този подарък и ароматерапевтична маска с филтри от мента, лавандула или цитрус.

Какво включва ваучерът:

  • Програма IMMUNIS: 21 броя пирамидки чай IMMUNIS, 240 грама манов мед IMMUNIS, растителен екстракт - 25-30 мл в зависимост от избора на програма
  • Ароматерапевтична маска с 2 филтъра по избор – лавандула, мента или цитрус

Маската е изработена от неопренов материал и е единственият продукт на пазара, който предпазва и от замърсената околна среда, давайки възможност да се наслаждаваш на полезната ароматерапия. Маската е снабдена с джоб,  в който се поставя висококачествен филтър, обработен със сребърна вода.

Вземи този подаръчен сет с ваучер Gift Tube Basic 50. Доставка - 2 работни дни. Куриерската услуга се заплаща. 

Начин на употреба на маските: Филтърът трябва да се сменя след 12 часа използване, за да има ароматерапевтичен ефект. Филтърът трябва да е разположен под брадата. Не слагайте повече от един филтър. Ако ароматът ви се струва силен, оставете филтъра самостоятелно да подиша (до 30 мин). Не отваряйте филтъра. Не третирайте филтъра по никакъв начин. След първоначалното поставяне на филтъра в маската, докато не я използвате, я сгъвайте на три, за да запазите свойствата на филтъра. Съхранявайте филтрите за подмяна в плътно затворения черен плик, в който сте ги получили. Отстранете филтъра преди пране. Изперете маската, след употреба. Изпирайте маската с хладка вода без никакви препарати, прах и сапун. Гладете маската на ниска температура, само от вътрешната страна. Не сушете в сушилня.

Научете повече за програмите на IMMUNIS и изберете най-добрата за вас:

PROGRAM AUREUS е създадена от IMMUNIS Boutique Herbal Lab с екстракт от висококачествени смоли, восък и прашец от пъпки, цветове на растенията и подобрена с ензими от пчелите. Пчелните продукти са в основата на програма Aureus. Познати са с антисептичните си свойства и са едни най-силните естествени имуностимуланти. В Aureus програмата са подбрани екстракти, събирани в екологично чисти региони. Добавили сме още естествени имуномодулатори, за да направят организма по-силен и здрав. Тази програма цели намаляване на наднорменото тегло, прочиства организма и подпомага имунната система. Подходяща е за хора, които имат нужда от бързо решение за имуностимулираща програма, по-добра работа на всички органи и системи в организма,  и очакват осезам ефект.

PROGRAM NERO VERDE е създадена от IMMUNIS Boutique Herbal Lab като в основата му е екстракт от висококачествен черен бъз и коприва. Едни от най-добрите билки за възстановяването на организма в един екстракт, NERO VERDE е силен имуностимулант, който нормализира всички процеси в организма, подпомага и засилва кръвта и подобрява еластичността на клетките. За този период вие ще успеете да изградите навика, който ще ви помогне да постигнете вашите цели. Тази програма цели намаляване на наднорменото тегло, прочиства организма и подпомага имунната система.  Програмата е подходяща за хора, които искат да засилят имунната си система, да възстановят организма си или имат нужда от пречистване на кръвта, оптимизиране на всички функции на кръвта.

PROGRAM MURSAL е създадена специално за вас от Boutique Herbal Lab IMMUNIS с екстракт от високопланинска мурсалска билка. Мурсалската билка е изключителен имуностимулант, а в комбинация с цялостната програма на Immunis е сигурен щит срещу вирусните инфекции и високите нива на стрес. Програмата е с продължителност 21 дни и съдържа достатъчно количество за този период. За този период вие ще успеете да изградите навика, който ще ви помогне да постигнете вашите цели. Подходяща е за хора, които имат нужда от мощен имуностимулант, изчистване на токсините и ускоряване на метаболизма. Ефективно намалява нивата на стрес.

PROGRAM TIBETIAN MIXTURE е създадена от Boutique Herbal Lab IMMUNIS с екстракт от брезови пъпки, жълт смил (безсмъртниче), лайка и жълт кантарион. Концентрираната комбинация от билки подпомага метаболизма, подобрява обмяната на вещества и изчиства клетките от мастните натрупвания. Програмата е с продължителност 21 дни и съдържа достатъчно количество за този период.  За този период вие ще успеете да изградите навика, който ще ви помогне да постигнете вашите цели. Подходяща за хора, които имат нужда от детоксикация и изчистване на организма от шлаките и натрупванията, действа подмладяващо и ободряващо на физическо, и емоционално ниво.

PROGRAM SOLARIS е създадена от Boutique Herbal Lab IMMUNIS с екстракт от висококачествена черна боровинка и невен. Тя е с продължителност 21 дни и съдържа достатъчно количество за този период.  За този период вие ще успеете да изградите навика, който ще ви помогне да постигнете вашите цели. Тази програма цели намаляване на наднорменото тегло, прочиства тялото и подпомага имунната система. Комбинацията на Solaris действа благоприятно за хора с анемия както и спомага срещу всички признаци на стареенето – изглажда кожата, избистря тена, засилва метаболизма и защитава очите. Immunis special herbal blend и Manna black forest honey усилват действието на Solaris и дават общо укрепващо действие на организма. Подходящ за целогодишно ползване, без странични ефекти.

PROGRAM PURPUREA е създадена от IMMUNIS Boutique Herbal Lab  с екстракт от ехинацея PURPUREA.Тя е с продължителност 21 дни и съдържа достатъчно количество за този период.  За това време вие ще успеете да изградите навика, който ще ви помогне да постигнете това, което очаквате от програмата.Тя бързо и ефикасно подсилва имунната система. Подтиска всички възпалителни процеси, включително и хронични, забавя процесите на стареене. Подходяща за хора със склонност към чести настински, проблеми с дихателните пътища, синузити и ниска енергия.

 

 

 

Повече информация
Избрана от клиента
Жени, Мъже, Деца, Двойки, Групи, 55
За мъж, За жена, Спорт и здраве, Продукти

Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

Подари ваучер за преживяване на стойност
от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

Тематичен ваучер
Как работи

Вземи ваучер за конкретно
преживяване - Как работи