Програма IMMUNIS - чай, мед и растителен екстракт

Програма IMMUNIS - чай, мед и растителен екстракт
39,00 лв.

Подари грижа или сам се погрижи за себе си! Вземи програмите на IMMUNIS Boutique Herbal Lab от Gift Tube! 

Програмите на IMMUNIS са ежедневен ритуал за здравето на духа и тялото. Избери от 6-те селекции и започни деня по най-добрия начин - с чай, мед и растителен екстракт.  Опаковани по елегантен начин, програмите впечатляват от пръв поглед и са отлични за подарък.  

Какво включва всяка IMMUNIS програма:

  • 21 броя пирамидки висококачествен бленд купажен чай от билки 
  • 240 грама манов мед IMMUNIS
  • 25 мл. растителен екстракт в зависимост от избора на програма - AUREUS, NERO VERDE, MURSAL, TIBETIAN MIXTURE, SOLARIS, PURPUREA

* Може да добавиш ароматерапевтична маска в процеса на поръчката.

SPECIAL HERBAL BLEND е висококачествен купажен чай от специално подбрани билки, отглеждани в екологично чист регион. Съдържа мащерка, риган, джинджифил и ехинацея. Всяка една от билките укрепва имунитета, а в обща комбинация се допълват и са силен щит срещу всички инфекции, и простудни заболявания. Приемането на чая IMMUNIS е препоръчително за минимум 21 дни. Той способства процесите на детоксикация в организма ви, подобрява метаболизма и процесите на изчистване на натрупаните отрови. Имунната система ще укрепва трайно и ще придобивате допълнителни съпротивителни сили.

MANNA BLACK FOREST HONEY притежава уникални лечебни свойства и по-висока хранителна стойност, което го отличават от останалите видове мед. Комплексът от биологично активни вещества – минерали, незаменими аминокиселини и витамини подпомага неговия силен антибактериален ефект, и способността му да подкрепя имунната система. Меда Black Forest подпомага здравия и спокоен сън.

Научете повече за  екстрактите и програмите на IMMUNIS по-долу.

PROGRAM AUREUS е създадена от IMMUNIS Boutique Herbal Lab с екстракт от висококачествени смоли, восък и прашец от пъпки, цветове на растенията и подобрена с ензими от пчелите. Пчелните продукти са в основата на програма Aureus. Познати са с антисептичните си свойства и са едни най-силните естествени имуностимуланти. В Aureus програмата са подбрани екстракти, събирани в екологично чисти региони. Добавили сме още естествени имуномодулатори, за да направят организма по-силен и здрав. Тази програма цели намаляване на наднорменото тегло, прочиства организма и подпомага имунната система. Подходяща е за хора, които имат нужда от бързо решение за имуностимулираща програма, по-добра работа на всички органи и системи в организма,  и очакват осезам ефект.

PROGRAM NERO VERDE е създадена от IMMUNIS Boutique Herbal Lab като в основата му е екстракт от висококачествен черен бъз и коприва. Едни от най-добрите билки за възстановяването на организма в един екстракт, NERO VERDE е силен имуностимулант, който нормализира всички процеси в организма, подпомага и засилва кръвта и подобрява еластичността на клетките. За този период вие ще успеете да изградите навика, който ще ви помогне да постигнете вашите цели. Тази програма цели намаляване на наднорменото тегло, прочиства организма и подпомага имунната система.  Програмата е подходяща за хора, които искат да засилят имунната си система, да възстановят организма си или имат нужда от пречистване на кръвта, оптимизиране на всички функции на кръвта.

PROGRAM MURSAL е създадена специално за вас от Boutique Herbal Lab IMMUNIS с екстракт от високопланинска мурсалска билка. Мурсалската билка е изключителен имуностимулант, а в комбинация с цялостната програма на Immunis е сигурен щит срещу вирусните инфекции и високите нива на стрес. Програмата е с продължителност 21 дни и съдържа достатъчно количество за този период. За този период вие ще успеете да изградите навика, който ще ви помогне да постигнете вашите цели. Подходяща е за хора, които имат нужда от мощен имуностимулант, изчистване на токсините и ускоряване на метаболизма. Ефективно намалява нивата на стрес.

PROGRAM TIBETIAN MIXTURE е създадена от Boutique Herbal Lab IMMUNIS с екстракт от брезови пъпки, жълт смил (безсмъртниче), лайка и жълт кантарион. Концентрираната комбинация от билки подпомага метаболизма, подобрява обмяната на вещества и изчиства клетките от мастните натрупвания. Програмата е с продължителност 21 дни и съдържа достатъчно количество за този период.  За този период вие ще успеете да изградите навика, който ще ви помогне да постигнете вашите цели. Подходяща за хора, които имат нужда от детоксикация и изчистване на организма от шлаките и натрупванията, действа подмладяващо и ободряващо на физическо, и емоционално ниво.

PROGRAM SOLARIS е създадена от Boutique Herbal Lab IMMUNIS с екстракт от висококачествена черна боровинка и невен. Тя е с продължителност 21 дни и съдържа достатъчно количество за този период.  За този период вие ще успеете да изградите навика, който ще ви помогне да постигнете вашите цели. Тази програма цели намаляване на наднорменото тегло, прочиства тялото и подпомага имунната система. Комбинацията на Solaris действа благоприятно за хора с анемия както и спомага срещу всички признаци на стареенето – изглажда кожата, избистря тена, засилва метаболизма и защитава очите. Immunis special herbal blend и Manna black forest honey усилват действието на Solaris и дават общо укрепващо действие на организма. Подходящ за целогодишно ползване, без странични ефекти.

PROGRAM PURPUREA е създадена от IMMUNIS Boutique Herbal Lab  с екстракт от ехинацея PURPUREA.Тя е с продължителност 21 дни и съдържа достатъчно количество за този период.  За това време вие ще успеете да изградите навика, който ще ви помогне да постигнете това, което очаквате от програмата.Тя бързо и ефикасно подсилва имунната система. Подтиска всички възпалителни процеси, включително и хронични, забавя процесите на стареене. Подходяща за хора със склонност към чести настински, проблеми с дихателните пътища, синузити и ниска енергия.

 

 

 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.