Зарадвай с подарък преживяване

2 процедури Радиочестотен лифтинг - Варна - ваучер за подарък

2 процедури Радиочестотен лифтинг - Варна - ваучер за подарък

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

2 процедури Радиочестотен лифтинг в гр. Варна с ваучер за подарък от Gift Tube на най-добра цена!

Подари (си) нежна грижа за лицето и безупречна визия!

Терапията с радиочестотен лифтинг с апарата Venus Legacy™ оформя и скулптурира неоперативно контура на лицето и шията, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглаждайки фините линии и бръчки. Процедурите с този апарат са най-търсените в областта на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях!

Зоната на околоочния контур е често проблемна и се повлява изключително добре с Venus Legacy. Резултатите се дължат на непрекъснатата работа на електромагнитните полета и по-ниска степен на загряване с радиочестота.

Ваучерът за радиочестотен лифтинг включва:

 • 2 процедури Радиочестотен лифтинг на лице, шия и деколте
 • Продължителност: 2 х 60 мин.

Подходящ подарък за приятелка, колежка или любимата жена.

С Gift Tube сбъдваш мечтти!

Виж още информация за процедурата:

Радиочестотен безоперативен лифтинг на лице, шия и деколте с VenusLegacy

Неоперативен радиочестотен лифтинг с Venus Legacy, който доставя 150W мултиполярна радиочестота (най-високата мощност в сравнение с всички други апарати на пазара) и в същото време безопасна и щадяща кожата.

Venus Legacy е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращи магнитни полета (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – Real Time Thermal Feed back.

Съчетанието на този тип енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина.

Ефекти от терапията

 • намалява видимите бръчки;

 • стяга и изглажда кожата на лицето;

 • редуцира двойната брадичка;

 • стяга и тонизира кожата;

 • намалява торбичките под очите;

 • повдига зоната около очи, скули, вежди;

 • оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето.

Терапията с Venus Legacy™ оформя и скулптурира неоперативно контура на лицето и шията, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглаждайки фините линии и бръчки. Процедурите с този апарат са най-търсените в областта на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях!

Зоната на околоочния контур е често проблемна и се повлява изключително добре с Venus Legacy. Резултатите се дължат на протокола за работа, който включва непрекъснатата работа на електромагнитните полета и по-ниска степен на загряване с радиочестота.

Уникалното при Venus Legacy™: 

 1. Електромагнитни импулси Стимулират по-доброто кръвоснабдяване на третираната зона и производството на нови кръвоносни съдове, благодарение на което клетките се обогатяват с кислород. Това води до разнасяне на торбички под очите и засилва регенерирането на кожата в третираната зона. Стимулират синтеза на колаген, благодарение на което се възстановява контура на лицето, кожата става по-млада и стегната. 
 2. Мултиполярна радио честота (RF) Доставя бързо, безболезнена и равномерна топлина в дълбоките слоеве на кожата и тъканите. Загряването стимулира синтеза на колаген и еластин, което възстановява контура и прави кожата гладка и еластична. Venus Legacy™ доставя 150W мултиполярна радио честота (най-високата мощност в сравнение с всички други апарати на пазара), която в същото време е безопасна и щадяща кожата. 
 3. VariPulse™ (VP) Технологията VariPulseTM, позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко и концентрирано проникване на енергията в тъканите, лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението. В зони като двойна брадичка, бузи и др. се намалява обема на мастните клетки, в следствие на което контура на лицето и скулите се оформят, видимо се редуцира двойната брадичка,кожата се стяга и тонизира.
 4. Вграден термометър Апаратът има вграден в работната глава термометър с екран, който в реално време следи температурата на третираната зона, за постигане на оптимални клинични резултати. Това позволява равномерно и постоянно загряване на тъканите в дълбочина и същевременно не позволява превишаване на пределната температура. 
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 2 х 60 мин.
целогодишно
Варна

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

200,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ

  Вземи своя ваучер директно на щанда на Gift Tube в Paradise Center (ет. 1). Всеки ден (10 до 22:00)
  Възможност за взимане и от офиса ни на ул. Бачо Киро 5, вх А. Работни дни (9:30 до 18:30)

  За да спестиш време: направи пръчката през сайта и отбележи начина на взимане. Ваучерът ти ще е готов веднага. В поле адрес напиши: Paradise или Бачо Киро (за офиса)
  Можеш да направиш заявката за ваучер и на място.  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.