Зарадвай с подарък преживяване

Рафтинг по Струма - ваучер за подарък

Зарадвай с подарък преживяване

Рафтинг по Струма - ваучер за подарък

Вземи ваучер за рафтинг по Струма

Ето това е приключение, което може малко да ви понамокри, но ще остане в спомените ви дълго. Организирайте си страхотен уикенд с приятели или колеги.

Организация:

Рафтинг по река Струма се организира всеки делничен ден след запитване и може да е за час по желание.През почивните дни спусканията по река Струма се провеждат във фиксирани часове.Графикът на спусканията е следният:

• 10:00ч. първо спускане• 13:00ч. второ спускане• 16:00ч. трето спускане

Рафтинг спускането трае около 2 часа, от които 1 час и 30 минути са престой във водата. Трасето започва директно от базата на доставчика на услугата, а връщането се осъществява с микробуси, които чакат лодките на края му.

Цената включва:• Пълна екипировка: рафтинг лодки, спасителни жилетки, неопрени (сухи!), якета, каски, гребла, боти (обувки за вода). Екипировката е по размери за всички.• Трансферът от финала до базата се извършва веднага след спускането без излишни трансфери и изчакване.• Професионални инструктори, лицензирани към Международната рафтинг федерация

Защо рафтинг по Струма?Пълноводието на река Струма я прави най-подходящата река за рафтинг в България. Реката предоставя забавление за всички. В началото на рафтинг сезона, ранната пролет, когато снегът се топи, тя гарантира много адреналин за по-смелите, а през лятото и есента предоставя спиращи дъха гледки в сърцето на уникалното Кресненско дефиле.

Вижте възможност за закупуване на ваучер за рафтинг за двама

Купете подаръчен ваучер за приключение – за себе си, за подарък или попитайте за възможностите за тимбилдинг.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 2 часа
Валидност: 12 месеца
пролет-лято
Кресненско дефиле
Жени, Мъже, Двойки, Групи
Преживявания, За мъж, За жена, Адреналин, Спорт и здраве

Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

Подари ваучер за преживяване на стойност
от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

Тематичен ваучер
Как работи

Вземи ваучер за конкретно
преживяване - Как работи