Зарадвай с подарък преживяване

Разграждащ антицелулитен масаж с мед - ваучер за масаж

Зарадвай с подарък преживяване

Разграждащ антицелулитен масаж с мед - ваучер за масаж

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
50,00 лв.
Купи

Вземи ваучер за разграждащ антицелулитен масаж с мед от Gift Tube.

Тази услуга е част от колекция Gift Tube Basic 50 лв. Купувайки ваучер на стойност, получателят може да избере това или всяко друго преживяване от колекцията.

Възползвай се от уникалните свойства на меда и (си) подари разграждащ антицелулитен масаж с мед.

Продължителност: 40 минути

Медът е мощен антиоксидант и пречиства организма от токсини, които са една от причините за появата на целулита. В тялото ни постъпват повече токсични вещества и то е неспособно да се справи с тях тоест да да ги изхвърли от само себе си. Тъй като те са отровни за всички органи и системи, единственото място където биха могли да се отделят, без да нарушат жизненоважни за човека процеси е подкожието. Там те се свързват с ненаситените мастни киселини и образуват трайни съединения, водещи до появата на фиброзният целулит.

Масажът с мед на проблемни зони е свързанс ефекта на “изпомпване” на кръвта от дълбочина към кожната повърхност, подобно на вендузите, което позволява на кръвта да изтегли всички продукти от забавената обмяна на веществата в клетките и да подобри храненето им.

Избор от 4 локации на Thai Spa - България Мол, Sopharma Кулите, The Mall, Драгалевци

.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
50,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 40 мин.
целогодишно
София
Жени
Красота, Масажи и СПА пакети