Зарадвай с подарък преживяване

Разходка с кон в гората за родител и дете - ваучер за преживяване - gift tube Gift Tube

Зарадвай с подарък преживяване

Разходка с кон в гората за родител и дете - ваучер за преживяване

Направи чудесен подарък с ваучер Gift Tube Popular 75 лева  - разходка на кон в гората за теб и твоето дете! 

Пакетът предлага чудесна възможност за приятно и споделено време на дете и родител. Уроците по конна езда, както и разходките в гората се провеждат от квалифицирани инструктори. Средата е непринудена и приятелска и толерантна към индивидуалните умения на всеки участник. 

Детайли на преживяването:

 • Включва кратък инструктаж на манежа в конната база по отношение за седежа върху коня и елементарно управление и разходка в гората
 • Занятието е подходящо за възрастен и дете над 7 години.
 • Занятието не е подходящо за клиенти с тегло над 90 кг.
 • Облекло: дълги панталони, клин, затворени обувки.
 • За безопасност конят на детето ще бъде воден от инструктор от конната база, докато родителят управлява сам след предварителен инструктаж.

Какво още трябва да знаеш за това преживяване?

 • Конната база предлага услугата всеки ден от седмицата от март/април до октомври/ноември. Необходимо е да се направи предварителна резервация минимум 48 часа преди желаните час и дата.
 • По време на разходките клиентите управляват сами своя кон ръководени от придружаващия ги инструктор, който язди пред тях.
 • Необходимо е клиентът да бъде на място поне 10 мин. преди уговореното време за езда, за да се направи инструктаж и подготовка. В случай на закъснение, времетраенето на прехода се намалява.
 • Анулиране на вече направена резервация е възможно до 24 часа преди резервирания час. В случай на неявяване, ваучерът се счита за използван.
 • Конната база запазва правото си да отмени запазения час при лоши метеорологични условия като дъжд, силен вятър, много ниски температури или други извънредни причини, които възпрепятстват изпълнението. В такъв случай часовете се презаписват за друг удобен за клиента ден.
 • Подходящо облекло: дънки, клин, удобен панталон, затворени обувки – маратонки, кецове, ботуши без вътрешен цип, боти. Къси панталони, сандали или чехли не са удобни за езда.
 • Конна база "Ахил" се намира в полите на Витоша, на 4.5 км от София, между с. Бистрица и кв. Симеоново

Услугата се предоставя от конна база „Ахил“. Вижте още предложения за конна езда 

С GIFT TUBE купуваш ваучер на избрана стойност от 50, 75, 100, 125, 150 или 200 лева, а получателят сам избира своя подарък – преживяване. Той може да доплати или да комбинира услуги само от включените в 6-те ценови категории - Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150 и Premium 200.

Разгледай и предложенията в специалната категория SINGLE, в която купуваш конкретно преживяване за себе си или за подарък.

Вземи ваучера си от Gift Tube в безплатна елегантна опаковка, подарък от нас. 

 

Повече информация
Брой участници: 2
Продължителност: 20 минути
Валидност: 12 м.
целогодишно
София
Жени, Мъже, Деца, Двойки, 55
За мъж, За жена, За двама, Спорт и здраве, За деца, Детски рождени дни

Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

Подари ваучер за преживяване на стойност
от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

Тематичен ваучер
Как работи

Вземи ваучер за конкретно
преживяване - Как работи