С кода от получения ваучер получателят избирa сам преживяване. Лесно – с 1 клик.
Ако искате да му предложите вашия избор – напишете го в пожеланието.

Кодът от ваучера е за сумата на покупката и може да се използва като Код за отстъпка.
В този случай, с поръчка на по-висока стойност се доплаща само разликата.
Така с 1 ваучер давате достъп до всички услуги в Gift Tube.

Разходка с кон в гората за родител и дете

Общ преглед

Направи чудесен подарък с ваучер Gift Tube Popular 75 лева  - разходка на кон в гората за теб и твоето дете! 

Наслади се на спокойна разходка в гората. Отпусни се, защото не е нужно да имаш опит в ездата или общуването с конете. Целта на тази 30-минутна разходка е да релаксира, без да изисква от вас  да усвоявате умения! 

Приятна разходка в гората за дете над 10 години и за родител. 

С цел сигурност и безопасност, конят на детето ще бъде воден от инструктор от конната база, докато родителят управлява сам след предварителен инструктаж.

Разходката започва и завършва в конна база "Ахил", а маршрутът й преминава по горска пътека в района между Симеоново и Бистрица. В средата на това чудесно преживяване очаквай кратка почивка, за да направиш снимки!

Уроците по конна езда, както и разходките в гората се провеждат от квалифицирани инструктори. Средата е непринудена и приятелска и толерантна към индивидуалните умения на всеки участник. Всички инструктори говорят свободно английски език. 

Какво трябва да знаеш за това преживяване?

  • Конната база предлага услугата всеки ден от седмицата от март/април до октомври/ноември. Необходимо е да се направи предварителна резервация минимум 48 часа преди желаните час и дата.
  • По време на разходките клиентите управляват сами своя кон ръководени от придружаващия ги инструктор, който язди пред тях.
  • Услугата може да се ползва от лица с максимално тегло от 90 кг.
  • Необходимо е клиентът да бъде на място поне 10 мин. преди уговореното време за езда, за да се направи инструктаж и подготовка. В случай на закъснение, времетраенето на прехода се намалява.
  • Анулиране на вече направена резервация е възможно до 24 часа преди резервирания час. В случай на неявяване, ваучерът се счита за използван.
  • Конната база запазва правото си да отмени запазения час при лоши метеорологични условия като дъжд, силен вятър, много ниски температури или други извънредни причини, които възпрепятстват изпълнението. В такъв случай часовете се презаписват за друг удобен за клиента ден.
  • Подходящо облекло: дънки, клин, удобен панталон, затворени обувки – маратонки, кецове, ботуши без вътрешен цип, боти. Къси панталони, сандали или чехли не са удобни за езда.
  • Не се провежда конна езда за клиенти в нетрезво състояние или, които са под влиянието на наркотични вещества.

Услугата се предоставя от конна база „Ахил“. Вижте още подобни услуги

Това преживяване е част от Gift Tube Popular 75 лева. Купете ваучера за себе си или направете оригинален подарък! Резервацията се прави с кода от ваучера. Валидността на всеки ваучер е 6 месеца.  

Повече информация
Брой участници: 2
Продължителност: 30 минути
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Жени, Мъже, Деца, Двойки, 55
За мъж, За жена, За двама, Спорт и здраве, За деца, Детски рождени дни

Плати с карта, наложен платеж или банков превод. Вземи на място от офис (Бачо Киро 5А) с предварителна уговорка по телефон.