Разходка с кон за двама - ваучер за преживяване

Общ преглед

Подари преживяване за двама - разходка на кон в гората - с ваучер Gift Tube Medium 100 лв. Създай страхотен спомен за себе си или за приятели!

Насладете се на спокойствието на гората в компанията на любим човек! Отпуснете се, защото не е нужно да имате опит в ездата или общуването с коне. 60-минутната разходка има за идея да релаксира, да снеме напрежението, без да изисква усвояването на умения! Вие решавате дали разходката се осъществи ходом за начинаещи ездачи или на по-бърз ход. До вас винаги е придружаващият инструктор.

Разходката започва и завършва в конна база "Ахил", а маршрутът й преминава по горска пътека в района между Симеоново и Бистрица. В средата на това чудесно преживяване очаквай кратка почивка, за да направиш снимки!

Уроците по конна езда, както и разходките в гората се провеждат от квалифицирани инструктори. Средата е непринудена и приятелска и толерантна към индивидуалните умения на всеки участник. Всички инструктори говорят свободно английски език. 

Какво трябва да знаеш за това преживяване?

  • Конната база предлага услугата всеки ден от седмицата от март/април до октомври/ноември. Необходимо е да се направи предварителна резервация минимум 48 часа преди желаните час и дата.

  • По време на разходките клиентите управляват сами своя кон ръководени от придружаващия ги инструктор, който язди пред тях.

  • Услугата може да се ползва от лица с максимално тегло от 90 кг.

  • Необходимо е клиентът да бъде на място поне 10 мин. преди уговореното време за езда, за да се направи инструктаж и подготовка. В случай на закъснение, времетраенето на прехода се намалява.

  • Анулиране на вече направена резервация е възможно до 24 часа преди резервирания час. В случай на неявяване, ваучерът се счита за използван.

  • Конната база запазва правото си да отмени запазения час при лоши метеорологични условия като дъжд, силен вятър, много ниски температури или други извънредни причини, които възпрепятстват изпълнението. В такъв случай часовете се презаписват за друг удобен за клиента ден.

  • Подходящо облекло: дънки, клин, удобен панталон, затворени обувки – маратонки, кецове, ботуши без вътрешен цип, боти. Къси панталони, сандали или чехли не са удобни за езда.

  • Не се провежда конна езда за клиенти в нетрезво състояние или, които са под влиянието на наркотични вещества.

Услугата се предоставя от конна база „Ахил“. Вижте още подобни услуги

Това преживяване е част от Gift Tube Medium 100 лева. Купете ваучера за себе си или за подарък! Резервацията се прави с кода от ваучера. Валидността на всеки ваучер е 6 месеца.  

Повече информация
Брой участници: 2
Продължителност: 60 минути
Валидност: 6 м.
април - ноември
Бистрица
Жени, Мъже, Деца, Двойки, 55
За мъж, За жена, За двама, За групи, Спорт и здраве, Адреналин