Разходка с кон за един - ваучер за подарък

Общ преглед

Направи чудесен подарък с ваучер Gift Tube Basic 50 лв. - разходка на кон в гората! 

Наслади се на спокойна разходка в гората. Отпусни се, защото не е нужно да имаш опит в ездата или общуването с конете. Целта на тази 75-минутна разходка е да те релаксира, да снеме напрежението, без да изисква от теб да усвояваш умения! Ти решаваш! Разходката се осъществява ходом за начинаещи ездачи или на по-бърз ход, ако имат опит в ездата. До теб винаги е придружаващият инструктор.

Разходката започва и завършва в конна база "Ахил", а маршрутът й преминава по горска пътека в района между Симеоново и Бистрица. В средата на това чудесно преживяване очаквай кратка почивка, за да направиш снимки!

Уроците по конна езда, както и разходките в гората се провеждат от квалифицирани инструктори. Средата е непринудена и приятелска и толерантна към индивидуалните умения на всеки участник. Всички инструктори говорят свободно английски език. 

Какво трябва да знаеш за това преживяване?

  • Конната база предлага услугата всеки ден от седмицата от март/април до октомври/ноември. Необходимо е да се направи предварителна резервация минимум 48 часа преди желаните час и дата.
  • Услугата може да се ползва от лица с максимално тегло от 90 кг.
  • Необходимо е клиентът да бъде на място поне 10 мин. преди уговореното време за езда, за да се направи инструктаж и подготовка. В случай на закъснение, времетраенето на прехода се намалява.
  • Анулиране на вече направена резервация е възможно до 24 часа преди резервирания час. В случай на неявяване, ваучерът се счита за използван.
  • Конната база запазва правото си да отмени запазения час при лоши метеорологични условия като дъжд, силен вятър, много ниски температури или други извънредни причини, които възпрепятстват изпълнението. В такъв случай часовете се презаписват за друг удобен за клиента ден.
  • Подходящо облекло: дънки, клин, удобен панталон, затворени обувки – маратонки, кецове, ботуши без вътрешен цип, боти. Къси панталони, сандали или чехли не са удобни за езда.
  • Не се провежда конна езда за клиенти в нетрезво състояние или, които са под влиянието на наркотични вещества.

Услугата се предоставя от конна база „Ахил“. Вижте още подобни услуги

Това преживяване е част от Gift Tube Basic 50 лева. Купете ваучера за себе си или направете оригинален подарък! Резервацията се прави с кода от ваучера. Валидността на всеки ваучер е 6 месеца.  

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 75 минути
Валидност: 6 м.
март - ноември
Бистрица
Жени, Мъже, Деца, 55
За мъж, За жена, Забавления в града, Уроци, Спорт и здраве