Зарадвай с подарък преживяване

Офроуд разходка с любителско АТВ на Арбанаси

Зарадвай с подарък преживяване

Офроуд разходка с любителско АТВ на Арбанаси
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи

Изживей страхотно офроуд преживяване около Арбанаси и Велико Търново с едноместни 125сс АТВ-та! Вземи с ваучер от Gift Tube на добра цена!

Насладете се на спиращи дъха гледки от високо. Нашите офроуд разходки с АТВ се провеждат около с. Арбанаси. Маршрутът е почти изцяло по офроуд терени и пресечени местности. Според нивото ти на подготовка маршрутите се персонализират. Всички маршрути включват почивки на различни местности, които откриват красиви панорамни гледки.

Нашите едноместни 125сс АТВ - до 90кг. ЛЮБИТЕЛСКИ клас са добри за по-кратки разходки с лесен до умерен офроуд маршрут. Те са с полуавтоматични скорости, което ги прави по-подходящи за хора, имащи опит с шофирането на автомобили с ръчни скорости.

  • При затруднения с управлението на машината, тя следва да бъде заменена с по-подходяща!

Ваучерът за офроуд разходка с АТВ край Арбанаси включва:

  • Разходка с едноместно АТВ 125сс за един
  • Продължителност: 1 час
  • оборудване 

Разходка с АТВ сред природата е страхотно забавление, с което ще се разнообразиш и ще усетиш адреналина от мощността на машината. Гарантираме незабравимо преживяване, за което ще се погрижи екип от професионални инструктори!

Разходка с АТВ е чудесна идея за подарък, а така също и вариант за забавление с приятели и колеги.

 

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 1
целогодишно
Велико Търново
Адреналин