Зарадвай с подарък преживяване

Разходка с моторна лодка на яз. Искър – ваучер за подарък

Разходка с моторна лодка на яз. Искър – ваучер за подарък

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Разходка с моторна лодка в яз. Искър – ваучер за подарък

Време е за приключения и за разходка с моторна лодка на яз. Искър.

Купи ваучер за разходка с моторна лодка на яз. Искър онлайн и на добра цена с ваучер от Gift Tube.

Обичаш водата и забавните приключения с приятели? Време ти е и за обиколка с  луксозна моторна лодка, на която ще се разтовариш и ще се насладиш на красиви гледки в близост до язовир Искър.

Този ваучер за преживяване включва:

  • Разходка с моторна лодка на яз. Искър за един/двама според избраната опция
  • Продължителност: 40 минути
  • Инструктор, гориво, оборудване

Може да споделиш преживяването с приятел или  с цялята компания, тъй като капацитетът на лодката е 10 души. Обиколките се организират най-често през уикенда, за да имаш времето и спокойствието да им се насладиш!

Моторната ни лодка е подходяща за момински или ергенски партита, за семейни разходки или тиймбилдитг с колеги! По маршрута на лодката ще се насладим и на Шипоченския залив и резервата с диви коне, сърни и мечки. Напълно безопасно и незабравимо преживяване. Разходката ни продължава 40 минути – време за релакс и интересни гледки! Може да добавиш повече от 1 участник в допълнителните опции в хода на поръчката.

Сега имаш възможност да закупиш ваучер за разходка с моторна лодка на изгодна цена от онлайн платформата GiftTube. Онлайн поръчката става изключително бързо и лесно. Ти купуваш – получателят избира кога да се възползва от ваучера. Подарък – елегантна опаковка “тубус”, в която ще пристигне ваучерът до посочения от теб адрес. За да подариш преживяването със стил и увереност! 

С онлайн платформата на GiftTube можеш да купиш и подариш оригинален подарък – преживяване. Преживяването е уникална изненада, подходяща за всеки повод и празник. Отлична цена, бърза доставка, опаковка – подарък.

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

39,00 лв.

    СПЕШНИ ПОРЪЧКИ
    Вземи своя ваучер директно от офиса ни в София на ул. Бачо Киро 5А, на ъгъла с бул. Дондуков. Всеки работен ден, от 09.30 до 18.30 ч. Направи поръчка през сайта, отбележи доставка "на място", а в полето за адрес напиши: Бачо Киро 5А. Ваучерът е готов за вземане веднага след като направиш поръчката. Плащането на място се извършва само в брой.