Зарадвай с подарък преживяване

Офроуд разходка за двама с туристическо АТВ на Арбанаси

Зарадвай с подарък преживяване

Офроуд разходка за двама с туристическо АТВ на Арбанаси
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
125,00 лв.
Купи

Изживейте страхотно офроуд преживяване около Арбанаси и Велико Търново! Туристическа офроуд разходка за двама за 1 час с CF-Moto 450cc АТВ.

Свързваш АТВ и офроуда с много адраналин? Да, карането на АТВ може да е супер  екстремно преживяване, но туристическият клас двуместно АТВ е подходящ вариант за всякакви офроуд разходки. Те са високо проходими, лесни за управление и с автоматични скорости. Нашите двуместни CF-Moto 450cc АТВ под наем клас ТУРИСТИЧЕСКИ са подходящи и за начинаещи и любители. Капацитетът на машината е до 180 кг.

С тях могат да се осъществят по-дълги офроуд разходки до разнообразни дестинации и по-трудно проходими офроуд терени. Машините CF-Moto 450 сс са с валидна регистрация и се управляват само от водачи, притежаващи шофьорска книжка с категория B. Това дава възможност да посетим по-далечни и интересни местности, манастири, водопади около гр. Велико Търново.

Във ваучер за офроуд разходка са включени: 

  • Гориво
  • АТВ под наем за 1 час за двама 
  • Инструктор
  • Избор от различни маршрути

Инструкторите са безкомпромисни по отношение на сигурността и ще ти покажат тънкостите на безопасното управление на машината.

Разходка с АТВ е чудесна идея за подарък на колега или приятел, а така също и вариант за забавление с приятели и колеги.

 

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
125,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 2
Продължителност: 1
целогодишно
Велико Търново
Адреналин
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.